Знущання в сім’ї, шахрайські махінації та крадіжки: про козятинський кримінал

Знущання в сім’ї, шахрайські махінації та крадіжки: про козятинський кримінал

Кримінал Козятинщини минулого тижня (з 15 по 25 квітня)

У четвер, 15 квітня в жительки Махнівки з банківських карт списали грошові кошти в сумі 4000 грн. на ігровий додаток «Google Roblox» «Google Axlebolt». Відомо, що жінка не давала свого підтвердження.

Цього ж дня невідома особа попросила у однієї з козятинчнки мобілку, щоби зателефонуватиід. Отримавши бажане, дременула з телефоном в руках.

У п'ятницю, 16 квітня жителька Глуховець перерахувала кошти за купівлю корови, яку придбати так і не вдалось.

Відео дня

А у понеділок, 19 квітня у Козятині в однієї з місцевих мешканок поцупили велосипед.

Наступного дня, 20 квітня у місцевому магазині побутової хімії та косметики вчинили крадіжку туалетної води. Цього ж дня до поліції повідомили про домашнє насильство — у Миколаївці син знущався над матір’ю.

У середу, 21 квітня невідома особа зловживаючи довірою місцевого мешканця, заволоділа його грошовими коштами, які він перерахував за товар, якого так і не отримав. Цього ж дня у Сестринівці орудували злодії. Через віджим металопластикового вікна вони проникли всередину будинку і винесли всі ювелірні прикраси. 

У четвер 22 квітня трапилось дві крадіжки грошових коштів. Одна у Непедівці — там шахраї зняли гроші з банківської картки. А друга в Козятині — мешканець заплатив за товар, який так і не отримав.

У п’ятницю, 23 квітня у Глухівцях у одній із родин зчинилася сварка. У поліцію повідомили про нестерпні умови від співмешканця відносно дружини.

Наступного дня, 24 квітня у Збаражі злодії з господарського приміщення винесли електропилку.

А у суботу, 25 квітня в козятинчанина виявили та вилучили наркотичний засіб.

Марихуана та метадон: у Козятині зловили наркоторговця
Почав душити та роздягати: на мешканку Глуховецької ТГ напав гвалтівник зі стажем
Домашнє насильство, наркотики та ДТП по Матросова: про кримінал тижня, що минає
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up