Золоте весілля у Вітюків

Золоте весілля у Вітюків

Галина Андріївна та Михайло Іванович Вітюки з Сестринівки в парі півстоліття

У суботу, 2 лютого, вони відзначили Золоте весілля

За прожитих 50 років подружнього життя можна написати не одну книгу. А життя наших героїв, золотого подружжя Вітюків вмістилося в нашої співрозмовниці в три стрічки: “А що тут такого?”— каже вона.

У суботу, 2 лютого, чоловік і жінка відзначили Золоте весілля!

Народилася пані Галина в далекому 45-ому. Закінчила 7 класів, пішла працювати в колгосп дояркою. Зимою 69-го вийшла заміж за хорошого чоловіка Михайла. Виростили і виховали з ним шістьох діток. Тепер, як кажуть, на заслуженому відпочинку. У ювілярів все просто. Тільки в цих трьох стрічках 74 та 73 роки життя Галини Андріївни та Михайла Івановича.

Відео дня

Народилася наша героїня в Житомирському краї в селі Вільнопілля. Росла без батька, який не повернувся з війни. Дитинство пройшло, як у переважної більшості дітей того періоду.

Якось до подруги нашої ювілярки-нареченої приїхав хлопець з армії зі своїм товаришем Михайлом. Так зав’язалася дружба нової пари. Червоноармієць Михайло ще поїхав дослужувати в армію. А доярка Галя стала дівчиною, яка чекала солдата. Солдат відслужив. І в 1969 році вільнопільчанка Галя та титусівчанин Михайло побралися.

З тієї пори вони й стали тією золотою парою, що прожили 50 років, як один день.

У 1980 році вони поміняли своє Вільнопілля на Сестринівку. Уже на Козятинщині ростили і виховували шістьох діток — п’ятьох дочок і одного синочка. Це тепер деякі багатодітні батьки народжують дітей, як засіб заробітку. У ті часи, то була безмежна любов батьків до дітей. Держава й тоді маленьку допомогу Матері-героїні давала. Тільки одягнути і нагодувати дітей за ті кошти було неможливо.

Батьки працювали і вдень, і вночі. Галина Андріївна — телятницею, а Михайло Іванович, як колишній військовий, що знав лад в сільськогосподарській техніці, — механізатором. Не раз він був визнаний кращим за професією і передовиком.

Виросли і порозліталися по своїх гніздечках діти. Та завжди вони пам’ятають про тепло батьківської домівки. От і цей раз з’їдуться зі своїми дітьми, онуками та правнуками до бабусі Галі і дідуся. Приїдуть, щоб привітати своїх золотих батьків з 50-річним ювілеєм подружнього життя.

 

Від редакції:

Вітаємо подружжя із Золотим весіллям! Від щирого серця бажаємо ювілярам й падалі зберегти завзяту вдачу в роботі та в житті. Нехай Господь Бог щедро дарує здоров’я, світлу радість, родинні гаразди на многая і благая літа!

 

      .

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up