«Зорянка-Арт» презентувала виставу «Попелюшка»

«Зорянка-Арт» презентувала виставу «Попелюшка»
  • Дитячий колектив «Зорянка-Арт» показав глядачам новорічну виставу за мотивами казки Шарля Перро.
  • Щоправда, сучасну версію із сучасними жартами.
  • Що цікавого побачили гості та що розповіла нам виконавиця головної ролі — читайте у нашому матеріалі.
     

Сьогодні, 27 грудня у залі Міського будинку культури було людно.

Відео дня

Зібралося стільки глядачів, що частині не вистачило місця і довелося стояти. А прийшли вони подивитися прем’єру музичної вистави «Попелюшка». Тут і танці під сучасні композиції, і пісні, і жарти.

Головну роль у виставі зіграла Каріна Шняга. Дівчина займається у «Зорянці-Арт» з п’яти років. Спершу ходила на народні танці, останнім часом захопилася сучасними.

Танцювальний колектив щороку влаштовує подібні музичні вистави. Каріні у них дуже подобається грати. А від цьогорічного свого амплуа вона взагалі у захваті.

— Мені дуже сподобалося, я вжилася в роль, — ділиться враженнями Каріна. — Дуже любила цей мультик. Він класний. Подобається те, що проста дівчина стала такою красивою.

Для того, аби відіграти виставу, доводилося щодня по кілька годин займатися на репетиціях. А ще перед керівниками колективу постало ще одне непросте завдання — знайти костюми. У Попелюшки, до прикладу, їх було два — один хатній варіант, інший — сукня для балу. Перший костюм взяли на прокат, а сукню позичили.

За сюжетом, принцу наснилася дівчина. Знавець зірок сказав королю, що якщо його син не знайде свою кохану негайно, то вже не закохається ніколи. Тому у королівстві вирішили влаштувати бал.

Попелюшка теж хоче піти до палацу на танці, та зла мачуха дає їй непрості завдання — зробити у будинку ландшафтний дизайн, розставити меблі по фен-шую, а також оформити субсидію.

З рештою, Попелюшці вдається усе це зробити вчасно. Щоправда, не без допомоги Чарівної феї та її супер-планшета, у якому чарівні додатки. Фея дає головній героїні сукню та орендує транспорт, але попереджає, що це бета-версія додатку, тому усе зникне о дванадцятій.

Попелюшка потрапляє на бал, де танцює з принцом.

Далі усе, як у класичній історії — годинник б’є дванадцяту і їй доводиться тікати. Вона губить туфельку, щоправда, не кришталеву, а вишукану червону. З її допомогою принц її знаходить. Хепі-енд. Наприкінці на сцені з’являється Дід Мороз та Снігуронька.

— Я сподіваюся, що наша святкова новорічна вистава подарувала вам трішки новорічного настрою, святкового настрою, — каже Антон Машевський, керівник студії народного танцю «Зорянка», що входить до складу колективу «Зорянка-Арт». — І ми також хочемо вас всіх привітати із прийдешніми новорічними святами, побажати вам всього найкращого. А головне, щоб у ваших дітей побажання здійснювалися.

— Дорогі батьки! Я вам хочу подякувати за ваших надзвичайних дітей. Вони найкращі. Я вас дуже прошу, вставайте щоранку, обійміть їх, поцілуйте, поговоріть. Вони цього хочуть. І разом з нами, я думаю, ми подаруємо їм щасливе дитинство. З Новим роком та Різдвом Христовим! — приєднується до привітань Аліса Машевська, керівник студії сучасного танцю «Dream dance», що входить до складу колективу «Зорянка-Арт».

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up