Зрадити в житті державу — злочин. А людину — можна?!

Зрадити в житті державу — злочин. А людину — можна?!

Саме так по факту клаліфікується схема юридично правовового захисту людини, громадянина України, як втрачена раз і назавжди. Будь-який закон необхідно змінювати та вдосконалювати. Нинішній президент України та Верховна Рада України з усією системою МВС, прокуратурою, СБУ зрадили людину — пенсіонерку віком 77 років пані Яніну Сороку.

І зрада ця явна, прописана в ході досудового слідства по дорожньо- транспортній пригоді, де вона стала потерпілою, отримавші тяжкі тілесні ушкодження. Поліція провела перевірку однобоко. По факту лише з персоною, що здійснила наїзд на пішохода. І хоча потерпілий по сьогоднішньому КПК (кримінально-процесуальний кодекс) фігура основна, справу закрили. Здійснити юридично правовий захист Яніна Сорока не може. Не тому, що вона тупа, дурна за віком. Все на багато банальніше — вона соціально незахищена людина. Мізерна пенсія, вкрадені за часів СРСР заощодження, постійні хвороби, що супроводжують за віком, плюс дорожньо транспортна пригода. Позичені тисячі гривен на лікування, тому на адвоката грошей вже не має.

З’явилась каста в судочинстві. Назва: адвокати. Їм альтернативи немає. Здолати можливо лише гривнею, доларом, євро. А якщо не маєш такого аргументу, з ними не домовишся. Логічно і правильно мати таку касту, але чому немає альтернативи, коли вони були. Мета зрозуміла — створити умови, щоб нищити і кидати на правовий нігілізм сотні тисячі людей. Я переконаний, саме так випали з права на захист мільйони Українців.

То коли ж ми будемо судити зрадницю державу, злочинців-чиновників будь-якого рівня. Бо саме вони зрадили людину, а саме Яніну Сороку, жінку 77 років, пенсіонерку, покалічену в ДТП. З її слів, вона кинула б коктель (для молотова), бо іншого права її позбавили. Одна біда, що після каліцтва  неї немає сил піднести і кинути пляшку з запальною сумішшю так, щоб вона розбилась і все згоріло. Та й у кого першого кидати? В президента України з усіма його прихвостнями та службами, чи в того, хто її покалічив? Вона розуміє, що наїзд здійснено без умисла її покалічити. А ось всі інші обдумано її зрадили, як людину, бо їм це можна і вигідно. Отаку форму кріпацтва придумали і втілили в життя в Україні для людей, що і так закріпачені злиднями та побутовими умовами не жити, а виживати.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Влад Лісовий

    Зустрічай світанок у долині гір



    Не відводь від Сонця погляд.



    Не бійся тлінної смерті жала,



    Не вір тій, що тебе пронизала...



    Свій світоч всередині розпали



    І світло з Любов'ю бережи.



    Залиш бажання позаду.



    Сміливіше, прямуй – Життя попереду!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up