Зрізані дуби хай шукає поліція

Зрізані дуби хай шукає поліція
Загорнуті землею майже метрові в діаметрі пеньки дубів

На гарячу лінію газети “RIA-Козятин” повідомили,  що біля дороги в посадці Вернигородок-Білопілля вирізаються дуби.

Лісосмуга тягнеться в сторону річки Гуйва. Відправившись у Вернигородок 8 травня, журналісти потрапили на схід села та велику концертну програму до Дня примирення в усьому світі та перемогу над нацизмом у Другій світовій війні.   

 

Відео дня

До артистів, які виступали на сході сіл Велике та Верболози, приєднались такі виконавці як Ольга Іліуц з вокальним дитячим ансамблем “Вітерець надій”, Ярослав Бистрицький і ще одна виконавиця літературного жанру Людмила Гара.

Прийшло аж … 56 мешканців, включаючи дитину років трьох. Були також чотири питання порядку денного.

 

Хвилина мовчання

 

Доповідачам ставили запитання на тему спалювання сміття, від якого потерпають мешканці, які живуть поруч зі сміттєзвалищем. Були питання відносно зрізання аварійних дерев.

Коли порядок денний добіг кінця і всі мали можливість для спілкування, погодився дати коментар газеті дільничний інспектор Микола Дзюба. На питання, чи звертався до нього хтось з громадян із заявою про те, що вирізається лісосмуга, він відповів: “Ніхто не звертався”. Не прозвучало такого питання й на сході села.

Депутат сільської ради Володимир Шубович повідомив газеті, що цим питанням займається начальник лісного фонду Дмитро Сичов. За домовленістю із сільрадою і справді в цій лісосмузі зрізають аварійні ясени.

Відповідь голови сільради Володимира Гупяка нам не вдалося почути. Не можна сказати, що він втік. Можливо, причиною були невідкладні справи по благоустрою? Та швидкість, з якою Володимир Петрович біг до автівки,  можна сказати, що Янукович покидаючи країну, біг трохи швидше.

Прибувши на місце, вказане в повідомленні, ми побачили пеньки зрізаних ясенів — аварійних дерев, що віджили своє та пеньки дубів, засипаних землею. Коли було спиляне дерево і ким — невідомо? То ж саме час правоохоронцям покращити статистику розкриття злочинів

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up