У Козятині п'яний чоловік напав з ножем через зауваження

У Козятині п'яний чоловік напав з ножем через зауваження
  • Козятинська поліція затримала нетверезого хулігана, який з ножем напав на чоловіка та поранив йому руку
  • Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницької області

Вчора, 2 березня, у Козятині працівники сектору реагування патрульної поліції затримали місцевого жителя, який з ножем напав на чоловіка через  зауваження. Нетверезий правопорушник зайшов на подвір’я потерпілого та погрожував йому холодною зброєю.
До поліції заявив потерпілий. Ним виявився 38-річний козятинчанин. Чоловік повідомив, що нетверезий незнайомець увірвався на подвір’я його домогосподарства, та погрожує йому ножем і фізичною розправою. Захищаючись від нетверезого нападника, отримав травму руки

— За кілька хвилин на місце події прибула група реагування патрульної поліції та затримала правопорушника. Як з’ясувалось, потерпілий, знаходячись на території власного господарства, зробив зауваження нетверезим чоловікам, які по дорозі вели мотоцикли. Це викликало обурення у одного з них, і  він накинувся на потерпілого з ножем. Крім цього, зловмисник ламав усе, що потрапляло йому під руку на території чужого домогосподарства. Тікаючи, він поламав паркан, — розповів начальника Козятинського відділення поліції Роман Андрущак.

Відео дня

28-річного хулігана затримали в процесуальному порядку за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 КК України (хуліганство). Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За вчинення хуліганських дій чоловікові загрожує 7 років ув’язнення. Правопорушник раніше потрапляв в поле зору поліції та має судимість за наркозлочини.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Коля

    Ну просто сказочный долбоеб , на 7 лет улететь )ну такие вообще не должны жить , а если должны то только в загоне , как свиньи , и после их резать и кушать )
  • Евгений Станиславович

    Ну нахер
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    це козятин...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up