Зупинять перевезення: трудовий колектив Укрзалізниці планує масштабний страйк

Зупинять перевезення: трудовий колектив Укрзалізниці планує масштабний страйк

Працівники Укрзалізниці планують страйк із повною зупинкою перевезень – голова ТСК

Про це повідомила голова тимчасової слідчої комісії ВРУ Юлія Гришина за підсумками чергового засідання. (Пише Економічна правда)

Вона зазначила, що ексочільник УЗ Володимир Жмак був відсутній у зв’язку з лікарняним через коронавірус. Відтак, на засіданні відбулася зустріч з однією з трьох профспілок підприємства.

"Трудовий колектив у розпачі, через два тижні планується великий страйк із зупиненням всіх видів перевезень. З усіма цими матеріалами комісія вже працює", – повідомила вона у своєму Facebook.

Відео дня

Також Гришина зазначила, що на наступне засідання будуть запрошені керівники Офісу Генпрокурора, ДБР, МВС, СБУ, Державної фіскальної служби та НАБУ через "незадовільну динаміку отримання інформації від правоохоронців". За її словами, ТСК хоче з’ясувати "чому досі жодна посадова особа не понесла відповідальність за критичний стан УЗ".

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (5)
  • Виктор Ставничий

    Планувати-не значить зробити! Треба звільнити теперішніх керівників, всіх, притягнути всіх хто керував і довів до такого стану залізницю останніх 30 років до кримінальної відповідальності, то не треба буде ніяких страйків!...

    Bew Qurnix reply Виктор Ставничий

    ти шо,ти шо,а Кирпа?😁😁😁
  • Олег Чернодуб

    Самі залізничники, нічого про це не знають зато ЗМІ Козятина!

    Евгений Моррисон reply Олег Чернодуб

    Хто хоче знати той знає. Якщо вас влаштовує зарплата і умови праці сидіть і мовчіть далі!!!

    Bew Qurnix reply Олег Чернодуб

    Козятин стронк💪
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up