Зустріч однокласників — свято для кожного

Зустріч однокласників — свято для кожного
  • Кожен рік у першу суботу лютого проходять зустрічі з випускниками минулих років
  • У актовому залі школи №1 зібралися випускники — люди різних професій.
  • Вчителі, вихователі, журналісти, керівники фірм, економісти і просто мами.
  • Педагогічний колектив разом з учнями влаштували гостям школи святковий концерт.

Не порушуючи традиції, ведучі свята Анна Пантєлєєва та Богдан Арсенюк зробили перекличку випускників школи від 1980-го до 2018 року. Найбільш активними прогнозовано виявились випускники минулого року. Після переклички звернулася до присутніх ведуча з такими словами: ”У цей день, любі гості, ви маєте можливість створити диво; ви можете не тільки зупинити час, ви можете повернути його назад, у ті найщасливіші часи, коли світ переливався кольорами веселки, пробуджуючи в кожному серці надії. То ж  бажаю вам приємної мандрівки в шкільні роки…”

Колишніх учнів зі своїм господарством познайомила директор школи Раїса Петрівна Юр-Кирилюк. Вона розповіла гостям історію школи, про медалістів та лауреатів різного рівня учнівських олімпіад. За совами пані Раїси, найбільш радісною миттю для школи є подія, коли випускники закладу приводять своїх дітей записувати в перший клас.

Після виступу директора школи продовжила концертну програму лауреат пісенних конкурсів Євгенія Лукасевич. А гурт “Гарні дівчата” виконали пісню під акомпанемент гітари. Дівчата виявились не тільки гарними, ще й розумними. Усі четверо є призерами учнівських олімпіад.

Відео дня

До вітань випускників всіх років долучилися ансамбль бального танцю “Візаві”. Учні хореографа Надії Бортюк виступали середньою та старшою групою.  

Ведучі згадали за шкільні екзамени, які здають учні, починаючи з 5-го класу, а для випускників школи вони були спрощеними.

Для відповідей по міні-екзаменах були запрошені на сцену 10 колишніх випускників. Десять добровольців відповідали на запитання ведучих 15 хвилин. За час, що стояли на сцені, вони здали ЗНО за всі роки перебування в школі. Відповіді колишніх школярів на одне питання були різні. Відрізнялися вони тільки в гумористичному плані, але цікавими відвертістю і чесністю за сутністю.

Як і в минулому році, газета “RIA-Козятин” зробила опитування в телефонному режимі серед випускників школи №1, які за якихось обставин не прийшли на зустріч. Інтересні відповіді на наш погляд до уваги всіх випускників та однокласників нашого Козятинського краю. Адже всі ми колишні випускники.  

Редакції газети “RIA-Козятин” шкільні жарти сподобались. І ми ділимося відповідями випускників тільки з тих питань, які прозвучали від ведучих. Ось деякі відповіді колишніх учнів.

“Чи хотілося підпалити шкільний журнал?” — ”Поцупити була думка, палити ні”.

“Чи часто ви втікали з уроків?” — “Не тікали, це вчителі відправляли учнів за батьками”.

“У кого любили списувати?” — “Списували рідко. У нашому класі відмінники самі брали зошити у тих, хто знав матеріал гірше і допомагали”.

“Що б ви зробили, якщо вас вигнали зі школи?” — “ Чекала б, поки в школі передумають, чи пішла б торгувати на ринок”.

“Ви мріяли бути на місці директора?” — “Ні, хоч Володимир Микитович пропонував помінятися”.

“Бували моменти, коли ви не хотіли іти в школу?” — “Були, та на фізкультуру і урок Світлани Людвігівни я приходив”.

“Правда, що в їдальні ви кидалися макаронами?” — “Неправда, макарони не можна було ложкою набрати. Гречана каша - інша справа.”

“Твій найулюбленіший момент на уроці?” — “Дзвінок на перерву”.

“Твоє найулюбленіше місце в школі?” — “Спортзал, урок біології, буфет чи куток. У кутку за домашнє завдання не запитували”.

“Про яку професію мріяли, як вчилися в школі? Ким стали?” — “Мріяла стати вихователем в дитячому садочку. Стала  вихователем спочатку дітей, потім онуків і опорою своєму чоловікові”.

Читаючи газету, кожен випускник може надати свої відповіді на запитання ведучих.

Закінчилося свято випускників колективним фото на сцені. До нових зустрічей з рідною школою!

Фото та відео дивіть ся у матеріалі Як пройшла зустріч випускників у школі №1 (+відео)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up