Зустріч з ветеранами праці у школі-інтернат в знак подяки

Зустріч з ветеранами праці у школі-інтернат в знак подяки

22 березня ЗНВК «Школа-інтернат-гімназія» ім. В. М. Підгорбунського гостинно відчинила свої двері для найповажніших представників освітньої галузі району – ветеранів педагогічної праці.

Саме тут,  ветерани освіти  мали змогу зустрітися з представниками влади району, колегами управління освіти, профспілковим активом.

В ході зустрічі, слова глибокої вдячності сивочолим освітянам за самовіддану, багаторічну працю пролунали від  заступника голови районної державної адміністрації Ігоря Булавського та начальника відділу освіти райдержадміністрації освіти Аліни Діденко.  

Відео дня

За їх словами, сьогодні в залі зібрались не просто колишні педагоги, а метри освітньої галузі району, мудрі наставників, прекрасні вихователі, великі патріоти своєї маленької Батьківщини, своєї рідної школи, свого колективу. Саме вони, сіячі доброго, мудрого, вічного заслуговують на шану і повагу, як з боку держави, влади так і від колег, учнів, навчальних закладів, де пропрацювали все своє життя.

Під час зустрічі вчителі-ветерани охоче спілкувалися між собою та згадували своє трудове минуле. Для присутніх на заході був організований святковий обід. Від районної  профспілки працівників освіти винуватці свята отримали подарунки.

Піднесений святковий настрій відпочиваючим подарували учасники художньої самодіяльності.

Цікаво прочитати і Учні музшколи зворушили вчителів
 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up