Зустрічі з жителями району проходять конструктивно

Зустрічі з жителями району проходять конструктивно

Загальні збори громадян, що проводяться у населених пунктах району, залучають жителів сіл до вирішення питань місцевого значення, сприяють прозорості дій місцевої влади, контролю громадськості за діяльністю посадових осіб.

Минулого тижня  голова райдержадміністрації Юрій Слабчук взяв участь у загальних зборах громадян сіл Флоріанівка, Махаринці, Іванківці, Вівсяники. Участь у зустрічах також брали заступник голови райдержадміністрації Ігор Булавський, керівник апарату Юрій Студоляк, представники управління соціального захисту населення райдержадміністрації та Козятинського об’єднаного управління Пенсійного фонду, керівники установ, організацій, керівники фермерських господарств, депутати виконавчих комітетів, жителі  територіальних громад.

Під час зборів сільські голови звітували про діяльність сільської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу, використання бюджетних коштів, наповнення місцевого бюджету, а також про виконання програм соціально-економічного розвитку та  основні плани роботи на 2019 рік.

Жителі громад, де були проведені збори громадян, мали змогу переглянути  відеоролик «Вінниччина-2018. Є що сказати», в якому відображено основні досягнення Вінницької області в різних сферах впродовж минулого року.

Відео дня

Під час зустрічі голова райдержадміністрації Юрій Слабчук знайомив присутніх із здобутками району за останній рік, розповідав про перспективний план розвитку територіальних громад Козятинського району на 2019 рік.

Учасникам зібрання також було надано роз’яснення щодо нового порядку нарахування субсидій та їх монетизацію, а також  про проведення індексації пенсійних виплат, впровадження в районі медичної реформи.

У ході проведення зборів голова райдержадміністрації Юрій Слабчук відповів на запитання, що ставили жителі сіл, та подякував їм за активність і бажання змінити життя громад на краще.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up