«Зустрілись зі слізьми»: чим завершились пошуки Влада Боровського?

«Зустрілись зі слізьми»: чим завершились пошуки Влада Боровського?

Півторамісячні тривоги та переживання батьків 23-річного Владислава Боровського завершились. У неділю, 21 лютого він подзвонив мамі… Де був і чого не виходив на зв'язок?

Нагадаємо нашим читачам, що  тиждень тому до редакції звернулася стривожена мати, козятинчанка Світлана. Жінка благала про допомогу у пошуках її старшого сина, який зник ще на початку січня.

Налякана матір повернулася з Польщі в Україну, де перебувала на заробітках аби врешті-решт знайти свою дитину. Шукав сина і батько, Богдан Боровський, який розповів газеті, що обходив всю Деміївську. Спілкувався з різною категорією людей,  щоб дізнатися хоч якусь інформацію.

Наша редакція надала цій справі розголосу — стаття про зникнення Влада вийшла і в нашій газеті, і на нашому сайті, і на всіх сторінках нашого видання в соцмережах. І це дало позитивний результат. Цієї неділі, 21 лютого Владислав Боровський відзвонився своїм батькам.

Відео дня

— Ви навіть не уявляєте, як я рада і яке це щастя, — ділиться своїми переживання пані Світлана. — Якби я ще місяць шукала, його б загребли. Я б його в тих «київських дебрях», в тому соціумі сама не знайшла! Дякуючи вашій редакції, хтось йому дав газету і він побачив що його шукають. Побачив мій новий номер, взяв у перехожих телефон і подзвонив. Преса — велика справа, люди читають «RIA». Дякую Богу і вам.

Де ж був Владислав і чому не спілкувався з рідними?

За словами Світлани, в нього зламався телефон. Здав його у ремонт, але не бракувало грошей, бо стабільного заробітку не було, а на зароблені підроблянням кошти, вистачало тільки на харчі та проживання.

— Коли жив у хостелі, а коли і ні, — каже мама Влада. — Схуд. Я щаслива тим, що знайшла його. Виходить так — він просто зневірився, до батька не хотів іти за підтримкою, мама у Польщі... Вирішив, що потрібно налагоджувати життя в Києві, а воно не зовсім вийшло. Я була біля нього, а зараз приїхала вирішувати справи, бо мене робота теж чекає. Хочу сказати., що після цієї ситуації зробила висновки — хоча йому і 23 роки, але до самостійного життя він не адаптований. Плануємо відкривати воєводське  запрошення. Заберу його з собою в Польщу. Тому що по факту він тут сам.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (12)
  • Читач21

    Кому ви вішаєте локшину? в КИЄВІ читають КОЗЯТИНСЬКУ ГАЗЕТУ???!!
  • Маріна Павлюк

    Совісті немає взагалі.
  • Роман Івчук

    Дятел.
  • Читач23

    По сраці і в армію
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up