Звернення до мужів району

Звернення до мужів району
  • Голова села Сокілець Валерій Мосійчук глумиться над 8-річною дитиною
  • Вона і мама, і просто мужня жінка, що не змирилась, не скорилась, не опустилась.
  • У вас депресія — поживіть один день її життям.
  • Усе пройде

У редакцію газети “RІА-Козятин” прийшла мешканка села Сигнал Олена Рибак.

Вона має сина другокласника, який ходить в школу-інтернат-гімназію.

Відео дня

Протягом двох років вона живе в невеличкій однокімнатній квартирі, приблизно розміром 20 кв. м. У неї є дозвіл на приватизацію. Вона зібрала кошти. Раніше приватизація житла коштувала 5000 грн, а сьогодні — зросла до 12000 грн. Чому вона не можете приватизувати житло?

— Я поїхала в сільську раду і там мені сказала секретар, що це дуже довга історія і займе багато часу, що це не реально буде зробити, — відповіла. — Гроші я зібрала, а приватизацію зробити не можу. Або вони мені не хочуть робити. або тягнуть (зволікають) навмисне? Настає зима, моя дитина робить уроки при свічці вже два роки.

Тобто створені абсолютно неможливі умови проживання з вини адміністрації сільської ради села Сокілець? Голова Валерій Мосійчук уникає вас?

— Так. Я приходжу, його немає. Мені кажуть, що він буде через годину-дві… Я дзвоню, але він трубки не бере.

— Виходить, що ви з ним і не спілкуєтесь?

— Ні.

— А заяву ви подали? У сільській раді вона зареєстрована?

— Так. Я подала заяву на грошову допомогу. На 5000 грн. Мені сказали, що треба чекати сесію. Сесія відбулася, сказали, що не виділили кошти. У них немає таких коштів, щоб мені на це виділити.

Ви хотіли 5000 грн на проведення електропостачання, а РЕС і хоче вас підключити, лише треба право власності на житло? Тобто як ви не маєте права на житло, то РЕС не підключає?

— Ні.

— До нас звернулися з якою метою?

— Може ви підкажете, до кого конкретно можна звернутися?

— Можливо, голова села має до вас якусь антипатію, чи це просто таке нехтування до виконання своїх професійних обов’язків?

— Я не знаю. Мої сусіди загородитися не дають, машинами, мопедами їздять попід вікнами серед ночі. Просто неможливо.

Ми прийняли вашу заяву, ми обіцяли посприяти, звернутися в адміністрацію, в райраду, до старости голів сільських рад району. Ця публікація саме таким зверненням і є.

Читайте по темі:

Голова села Сокілець Валерій Мосійчук глумиться над 8-річною дитиною
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Едуард

    Темофійовича потрібно притягнути до відповідальності
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:46 Посеред березня Козятин припорошило снігом. Фото дня photo_camera 10:20 Ліжка, матраци, подушки: у Козятині переселенці отримали повністю облаштоване спальне місце 10:12 Під Немиринським лісом трава горить, аж у Сестринівці димно 09:30 На Вінниччині виявили небезпечний «врожай Шахедів» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 08:26 «Міс україночка ліцею №1-2024»: опублікували фото учасників та результати голосування photo_camera 19:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 18:16 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up