Звернення Олександра Пузира (Пресслужба Олександра Пузира)

Звернення Олександра Пузира (Пресслужба Олександра Пузира)
  • Шановна громадо!

Вересень подарував усім нам теплі сонячні дні, але напрочуд спекотними останні дні місяця виявилися для політичних гравців на електоральному полі Козятина.

Попри шалений тиск й супротив з боку міської територіальної виборчої комісії, ухвалення її членами протиправних рішень, мені вдалося в законний спосіб через суд домогтися участі в цих виборах. Нині я отримав посвідчення кандидата на посаду голови Козятинської міської об’єднаної територіальної
громади.

Участь у виборчих перегонах- виважений та відповідальний крок. П’ять років тому, заручившись вашою підтримкою, я та моя команда, пообіцяли вам розпочати зміни в нашому місті - і ми свого слова дотримали.

Відео дня

Нашим пріоритетом буда соціальна інфраструктура. Ми її зберегли,
зробили сучасною й доступнішою. Жодна освітня установа, жоден медичний заклад чи об’єкт комунальної власності не втрачений.

Далі – дороги, тротуари, сквери в кожному населеному пункті майбутньої об’єднаної громади.

Ми повинні зробити незворотними закладені сучасні стандарти міського простору та продовжити оновлення всієї інфраструктури Козятинської об’єднаної територіальної громади.

Моя мета і мета команди - зробити Козятин й усі без винятку села громади безпечними, цікавими та комфортними. Але це можливо лише за вашої підтримки на виборах 25 жовтня!

Шановні земляки! Прошу всіх вас підтримати мене та мою самовіддану команду!
Буде так, як вирішиш ти!

З повагою, міський голова Олександр Пузир

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Yurik1974 Talib

    На центральних вулицях немає доріг, і тротуари аби які, що ноги можна поламати. А парк який "гарний". Це доріжки в парку відпочинку с.Щасливе.
  • В.Саахов

    мер пузир брехло. Усі надбання зроблені за гроші платників місцевих податків. мер пузир нічого до цих побудов не доклав. Подумаєш договір підписав на ремонт і пару раз на службовому авто зїздив подивитися на об'єкти, провітрився перед ситним  обідом. Увесь інший час сидів чогось у відділі внутрішньої політики місьради і  точив ляси. А може і ще щось робив там  чи йому робили.
  • Юрій

    Вчора була Батьківщина, сьогодні слуга народу а в завтра хто?) Куди вітер подує?)))
  • Микола Олександрович

    Дмитровичу, не зупиняйтесь та продовжуйте обсиратись так само, як ви це робили останні 5 років! Усе буде слуга народу!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up