Зверталися до багатьох, відгукнувся один: на ПРБ відремонтували лавки

Зверталися до багатьох, відгукнувся один: на ПРБ відремонтували лавки
Підприємці Олександр Жуков та  Вадим Рожук
  • Справилися. Ідея відремонтувати лавки в парку біля Вічного вогню виникла в наших журналістів на день відкриття пам’ятника воїнам-афганцям «Чорний тюльпан», що відбувся 20 червня.
  • У той день зібралося багато мешканців нашого міста і приїжджих гостей. Церемонія відкриття пам’ятного заходу трохи затягнулася. Гості міста та наші земляки пішли в холодочок від палючого сонця, де стояли чотири лавки. Вони були майже зайняті.
  • Як на них місця ділили гості з господарями міста та що з цього вийшло, наша розповідь 

Місця на лавках майже зайняли, осталося одне, де були відсутні дві дощечки на сидінні. Приїжджий гість з гумором сказав нашому земляку: «Ти місцевий, то сідай у свою яму». Цю жартівливу сценка майже ніхто не помітив. Та журналісту, що це чув, стало соромно, що ми так приймаємо наших гостей. 

Такими були лавки 20 червня

Відео дня

На другий день про діри в лавках ми розповіли одній з Козятинських підприємниць. 

– Немає питань, – сказала вона. – Знайду потрібних людей і відновимо лавки. 

От тільки до конкретних дій так і не дійшло. Не стали ми надокучати своїми лавками з першою підприємицею, вирішили домовитися з кимось іншим. І в другому, і в третьому випадку наш задум потерпів невдачу. Та вірили, що таки знайдеться той, хто зробить для мешканців ПРБ хорошу справу.

Такий знайшовся — це Вадим Рожук,  який підключив своїх друзів по підприємницькому цеху Олександра Жукова та Ігоря Кирилюка. Вони допомогли Вадиму з фарбою.

За п’ять днів виконали безкоштовне замовлення. Столярі Олег та Володимир, яких Вадим Рожук долучив до роботи, зробили більше, ніж передбачалося. «На око» журналіста там потрібно було замінити вісім дощечок. Фахівці сказали, що потрібно було міняти 14. Тільки коли дощечки зняли «на реанімацію», виявилося, що заміняти потрібно 56 штук. Старі дощечки також відшліфували та пофарбували. Тепер лавки будуть мати нормальний вигляд.

► А такими лавки стали 

Роботу підприємця оцінять мешканці ПРБ. А ми через газету висловлюємо усім хто допоміг подяку. Хтось скаже піар, тай годі. Тільки чому від такого піару відмовились чи забули троє попередників, з якими «RIA-Козятин» вела перемовини про ремонт лавок?

Дмитро Артемчук

Читайте ще:

У Козятині з'явилася лавка для закоханих
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • 123

    Не словом-а ділом. Рожук-респект!!!
  • Valentina Shaidovska

    Наша влада тільки любить покрасуватись на якихось міроприємствах, розрізати стрічки, а щось зробити гарне для міста то немає.
  • Sergey Serzh

    Молодці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:22 Вночі двоє чоловіків розстріляли поліцейських на Вінниччині play_circle_filled photo_camera 09:37 Цей день в історії,20 квітня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 20:21 День жалоби: Козятин прощатиметься з воїном Андрієм Панчуком 18:41 Молодого бойового медика Нацгвардії Богдана Гижу з Козятина нагородили орденом photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 17:15 До яких лікарів можна звернутися без електронного направлення? 16:26 Катерину Кіндратівну вітали цілий день. Їй виповнилося 95 15:17 Допомога постраждалим від насильства. Контакти організацій, готових надати допомогу 13:01 У Махаринцях рятувальники ліквідували пожежу в господарчій будівлі 12:18 Генштаб ЗСУ: окупанти втратили ще 870 солдатів та два засоби ППО 11:23 Пальне, крупи і проєкти на воду — що замовляла міська рада в березні 10:59 Наші воїни вночі знищили ворожий бомбардувальник, 15 ракет та 14 ударних безпілотників
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up