Лоукостер Ryanair почне літати з України вже з вересня. Куди та які ціни?

Лоукостер Ryanair почне літати з України вже з вересня. Куди та які ціни?
Фото з офіційного сайту авіакомпанії

- Маршрут Львів-Берлін почнуть виконувати вже у вересні

- Зараз квитки можна придбати за 28 євро. Незабаром ціна ще буде нижчою

- Раніше європейський лоукостер повідомляв, що перші рейси з Києва та Львова в Європу почнуться з 30 жовтня
 

6 квітня, лоукостер Ryanair заявив про початок рейсів Львів-Берлін з 8 вересня. Причиною цьому називають високий попит з боку українських споживачів. Про що повідомляється на офіційному сайті авіакомпанії.
Вінничанка Ірина Пишна вже користувалася рейсами лоукостера та розповіла «20хвилин» про свої враження в статті "Дешеві перельоти в Європу почнуться з жовтня. Який рівень комфорту та ціна?" https://vn.20minut.ua/Podorozhi/deshevi-pereloti-v-evropu-pochnutsya-z-zhovtnya-yakiy-riven-komfortu-t-10595467.html 

Рейси будуть виконувати два рази на тиждень: у понеділок та в п’ятницю. Придбати квитки можна вже зараз: найнижча ціна 28 євро (760 гривень). Літак — Boieng-737. Тривалість рейсу — 1 година 40 хвилин.

Відео дня

Проте, як повідомляють на сайті лоукостера, ціна буде ще нижчою — 20 євро (579 гривень). Придбати квитки на рейс «Львів — Берлін» можна з півночі 11 квітня. Хоча раніше, Ryanair планували перші вильоти з українських аеропортів не раніше жовтня-листопада.

Придбати квитки на перельоти можна на офіційному сайті лоукостера: https://www.ryanair.com/gb/en/

Нагадаємо, що 6 квітня, Європарламент проголосував за безвізовий режим з Україною https://koziatyn.info/ua-i-svit/evroparlament-progolosuvav-za-bezvizoviy-rezhim-z-ukrayinoyul-10599462.html. Тепер «безвіз» для України ще має схвалити Рада Євросоюзу – інший законодавчий орган організації. Отже, очікується, що нові правила для українців набудуть чинності вже на початку літа 2017 року.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up