Ryanair заявила про вихід з українського ринку. Користувачі соцмереж шоковані

Ryanair заявила про вихід з українського ринку.  Користувачі соцмереж шоковані
  • Дешевих авіаквитків українцям не бачити.
  • Авіакомпанія Ryanair передумала освоювати український ринок «завдяки» керівництву «Борисполя».
  • Як відреагували люди? Ми зібрали дописи з соцмереж.

 

Найбільший європейський лоу-кост авіаперевізник Ryanair (Ірландія) офіційно оголосив про скасування польотів в Україну. Згідно із заявою компанії, аеропорт «Бориспіль» не виконав свої зобов'язання. У компанії відзначили, що жертвою рішення київського аеропорту став і львівський аеропорт. 
"Виродки, в цій країні ніколи не буде чого то нормального", "Шахраї перемогли Ryanair", "На плацкартах все життя кататися будемо", "Таких з країни треба з квитком в один бік. Країна за межею бідності. А вони захищають гаманці дорогих авіакомпаній", — пишуть обурені люди.


 

На думку вінничанина Руслана Анфілова "це звичайні політично-олігархічні розборки. Але запевняю, це не кінець історії з лоукостами".

Відео дня

 

Варто зазначити, що Ryanair здійснює 1800 регулярних рейсів на добу на 400 нових літаках з 86 аеропортів Європи, а середній вік її літаків - 5,5 років.

Вінничанка Ірина Пишна вже користувалася рейсами лоукостера та  розповіла про свої враження

Читайте також:

Лоукостер Ryanair почне літати з України вже з вересня. Куди та які ціни?

 

Ольга Бобрусь
 


 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up