Буревій наробив лиха. Серед постраждалих — і наш район (Оновлено)

Буревій наробив лиха. Серед постраждалих — і наш район (Оновлено)
  • Другу добу у Вінницькій області вирує негода. Таку погоду синоптики прогнозують ще на кілька днів.
  • Внаслідок ускладнення погодних умов на території Могилів-Подільського, Вінницького, Хмільницького, Гайсинського районів області бійці ДСНС здійснюють виїзди для розблокування автошляхів від повалених вітром дерев.

Так, минулої доби у Хмільницькому районі на проїжджу частину дороги впало дерево.

На місці події рятувальники за допомогою спецінструменту розкрижували та прибрали стовбур та гілки з проїжджої частини автошляху. Про цей повідомляє Головне управління ДСНС України у Вінницькій області

У Вінниці стовбур впав на припарковане авто, пошкодивши лобове скло та дах машини. Заглом поламане гілля перекрило автошляхи в Могилів-Подільському, Вінницькому, Хмільницькому та Гайсинському районах.

Відео дня
За минулу добу, 28 березня рятувальники Вінниччини 23 рази виїжджали на ліквідацію негоди, спричиненої сильними поривами вітру та налипанням мокрого снігу.

Щоб ліквідувати наслідки негоди, до місць виклику одразу прибували ДСНС-сівці та оперативно розкрижовували стовбурі дерев, прибираючи залишки гілля з автошляхів.

 

До ліквідації негоди від ДСНС залучалося 72 чоловіки особового складу та 23 одиниці спецтехніки.

Через буревій в регіоні деякі населені пункти залишились без світла. У «Вінницяобленерго» попереджають: існує небезпека обриву ліній електропередач. І закликають бути максимально уважними і обережними та дотримуватись правил електробезпеки

Нагадаємо:

Читайте також:

Моніторили стан питної води та радіаційного фону у Вінницькій області. Результати

У четвер, 30 березня для автотранспорту закриють залізничний переїзд на Титусівку

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up