Мер Козятина представив нового керівника КП Відродження, впав і зламав ногу

Мер Козятина представив нового керівника КП Відродження, впав і зламав ногу

В останній день тижня 2 грудня зранку Козятинський міський голова завітав до комунального підприємства “Відродження”. Виявляється, до роботи приступав знову новий керівник. (Молодий пан Масловський звільнився після злощасної негоди, ніби як не пройшов “екзамен непогоди” і засуджений за це. Насправді черговий очільник комунальників звільнився по закінченню підписаного контракту. Ніхто йому навіть не дав догани за те, що місто потрапило в льодовий колапс 12-13 листпопада.)

 

Отже, спеціаліста запросили тепер знову з Києва (ще був Теодорович). Це славнозвісний в Козятині Борис Петрович Бонюк, який має помешкання в Непедівці.

Привітавши нового головного комунальника Козятина, Пузир відправився по своїм справам. Але послизнувся біля “Відродження”. І потрапив на домашнє ліжко після того, як його оглянув травматолог і констатував перелом нижньої кінцівки.

Відео дня

Отож бачимо, що не тільки люди похилогго віку гепаються по сто разів на день, а потім сидять вдома і носа не висовують на вулицю. Тепер САМ поквитався за недбале приготування міста до ожеледиці.

До речі про столичного керівника:

15 лютого 1996 року розпочало свою роботу Відділення Державного казначейства у Козятинському районі, яке очолив саме Борис Бонюк. Під керівництвом Бориса Петровича працювало всього 7 спеціалістів, які опрацьовували 11 рахунків розпорядників коштів державного бюджету (!).

Гугл розповідає, що пан Борис працював у державній митній службі начальником контрольно-ревізійної служби, мав помешкакння в Козятині по вулиці Героїв Майдану, 15, навіть був посіпакою у депутата Верховної Ради від партії Регіонів.

Чи це про нашого теперішнього очільника, ми обов’язково розпитаємо у нього і опублікуємо інтерв’ю в газеті “RIA-Козятин”.

Бажаємо новому керівнику плідної праці на користь міста, а міському голові гарного відпочинку на лікарняному.

Фотострічка різних падінь

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Софія

    Вроде как посыпать начали тротуары. Спасибо мэру, что упал
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up