На Україну суне грозова буря з Польщі. Прогноз погоди на наступний тиждень

На Україну суне грозова буря з Польщі. Прогноз погоди на наступний тиждень
  • Синоптики попереджують про грозові бурі, які йдуть на Україну з Польщі.
  • Які погодні аномалії слід чекати українцям наступного тижня, читайте далі.
  • Ми підготували детальний прогноз погоди з картою.
     

В Україну в найближчі кілька днів вируватиме грозовий циклон, який принесе з собою сильні дощі, грози та навіть град.

Сьогодні, 14 серпня 2017 року, очікується значне похолодання на заході країни. Тут оголосили штормове попередження.

Варто зазначити, що 12 серпня, буря пронеслася над Польщею. Через негоду загинуло четверо людей, двоє з них – підлітки:

Відео дня


Прогноз погоди на наступний тиждень (14 – 18 серпня 2017 року)

У понеділок, 14 серпня,  грозовий циклон вируватиме вже на майже всій території України. Шквали, грози та сильний дощ прогнозують на заході, в центрі, на півдні та півночі. Омине непогода, за прогнозами гідрометеоцентру, лише східні області та Сумську і Харківську.

Похолодання очікується в центрі, на заході та півночі. Так, стовпчик термометра коливатиметься в межах 23-26 градусів.

«Атмосферний фронт підійшов до нашого заходу і з'явилися дощі та грози. На Маковія, 14 серпня, пройдуть короткочасні дощі та грози у західних областях, у південній частині та дійдуть до півночі», - повідомляє синоптик Наталка Діденко на ФБ.


 

У вівторок, 15 серпня, грозовий циклон покине західні області. Але грозові дощі очікуються на решті території.

На півночі і заході температура повітря буде коливатися в межах від 24 до 26 градусів. На півдні країни можливе потепління до 33-35 градусів. У центрі України температура повітря буде коливатися в межах 27-29 градусів. На півночі і заході температура повітря буде коливатися в межах від 24 до 26 градусів.

В середу, 16 серпня 2017 року, дощитиме лише до ранку. Вдень синоптики прогнозують ясне небо над всією Україною. Стовпчик термометра підніматиметься та сонце припікатиме до 30 градусів – на заході та півночі, до 32 – в центрі, та до 35 – на сході та півдні.

В четвер в Україну повернеться пекельна спека. Вдень на вулиці прогнозують від 30 градусів та вище. Спекотна погода протримається в країні до кінця тижня.
 

Дивіться карту України з детальним прогнозом погоди на кожний день:
 

Прогноз погоди на 14 серпня
 

Прогноз погоди на 15 серпня
 

Прогноз погоди на 16 серпня
 

Прогноз погоди на 17 серпня
 

А ось якою буде погода в Козятині


 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up