«Пополиває та погримить»: над Україною крутиться циклон. Про погоду на сьогодні, 23 червня

«Пополиває та погримить»: над Україною крутиться циклон. Про погоду на сьогодні, 23 червня
  • Сьогодні, 23-го червня погода принесе в нашу країну комфортну температуру повітря, у більшості областей України очікується +20+26 градусів.
  • Дощі, місцями з грозами, пройдуть у центральних, східних областях, подекуди на Півночі.

Про погоду на четвер, 23 червня написала на своїй сторінці синоптик Наталка Діденко

—  Над Україною крутиться циклон. Він - дружній до нас, бо несе із собою дощі, які українці просять для своїх городів та квітів, повіває вітром, особливо на узбережжях, щоб змести нечисть подалі від нашого берега. Градуси також сприятливі, особливо для військових, яким спека зайва. Їм і так є чим та як грітися, — пише синоптикиня

Відео дня

Фото з супутника

Як йдеться у дописі, дощі, місцями з грозами, пройдуть у центральних, східних областях, подекуди на Півночі. У південній частині також пополиває та погримить, окрім Одещини. Західні області утримаються від опадів, хіба що на Волині та Рівненщині можливий невеликий дощ.

Північно-східний вітер посилюватиметься до штормового у центральних, північних, східних областях, на Півдні України. У Києві у четвер очікується місцями невеликий дощ. Але й прояснення будуть. Очікується поривчастий, до сильного, вітер. Температура повітря завтра впродовж дня становитиме невисокі +20 градусів.

— Для зацікавлених поведінкою магнітного поля Землі - завтра-післязавтра передбачається незначна його активізація, — пише Наталка Діденко

А ось яку погоду прогнозують у Козятині

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up