Серпень розпочнеться неоднорідними дощами. Якою погодою зустріне останній місяць літа?

Серпень розпочнеться неоднорідними дощами. Якою погодою зустріне останній місяць літа?
  • Серпень розпочнеться такими неоднорідними дощами, а, точніше, їхнім хаотичним (на перший погляд) розподілом. Такий прогноз дає синоптик Наталка Діденко
  • Розповідаємо, якою буде погода у понеділок, 1 серпня по регіонах України

Про опади

За словами синоптика Наталки Діденко, найближчої ночі короткочасні дощі пройдуть у західних областях (окрім Львівщини) та подекуди походять по півдню і центру України.

На півночі, сході України, Черкащині, Полтавщині вночі буде сухо.

Відео дня

Вранці та вдень у понеділок, 1 серпня волога повітряна маса з дощами посуне в східному напрямку, тому, знову ж, вранці та вдень короткочасні дощі, місцями з грозами, охоплять центральні області, південну частину, затримаються у Чернівецькій та Івано-Франківській областях.

Північ, північний схід та значна частина Західної України буде вже без опадів.

А ось ввечері 1-го серпня на заході прояснить, опади повністю припиняться, а на решті території України якраз домінуватиме волога погода з дощами та грозами. Карта.

Температура повітря

Протягом дня понеділка стовпчики термометрів у більшості областей України досягнуть +26+32 градусів, на півдні та південному сході до +34 градусів.

На Житомирщині та Вінниччині температура повітря буде більш комфортною, +22+26 градусів.

А в західних областях очікується найнижча температура повітря, +18+22 градуси, у Карпатах подекуди +12+17 градусів.

— Стрибки від спеки до свіжості після дощу, коливання атмосферного тиску, гроза, сухість та одразу підвищена вологість при наближення атмосферного фронту - ці синоптичні метаморфози можуть негативно торкнутися самопочуття. Побережіть себе. У нас зараз вистачає приводів для випробовування і нервової системи, і судин, і загального стану, і психіки - тому важливо підтримувати себе в нормальному здоров`ї, — підсумувала синоптик

А ось яку погоду прогнозують у Козятині. Згідно сайту sinoptik.ua, сьогодні, 1 серпня у Козятині буде сонячно та сухо. Завтра — очікується гроза.

Читайте також:

Левам варто стримувати бійцівський запал, а Ракам — не брати на себе чужих турбот: гороскоп на тиждень

Козятинчани в інстаграм: підбірка яскравих фото тижня, що минає

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up