Тепло і з помірними опадами: синоптики розповіли про погоду в вересні

Тепло і з помірними опадами: синоптики розповіли про погоду в вересні

Вересень поточного року в Україні ознаменується теплою і комфортною погодою
 

Якщо вірити інформації, опублікованої на сайті meteoprog, стовпчик термометра коливатиметься в межах 20-23 градусів тепла, а мінімальна температура повітря складе +12 до +16. У першій декаді вересня опади не прогнозуються.

хожа погода збережеться і в другій половині вересня щодо температурного режиму, але в той же час повернуться опади. Що стосується третього тижня, то він принесе з собою незначне похолодання, температура максимально опуститься до 15-19 градусів вище нуля, хоча грозових дощів не очікується.

Не набагато прохолодніше буде в останній тиждень вересня - температура складе від +15 до +17 градусів. При цьому завершиться вересень без інтенсивних опадів.
Ольга Бобрусь

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up