В Україні очікується різка та серйозна зміна погоди: що чекати

В Україні очікується різка та серйозна зміна погоди: що чекати
  • Синоптик попередила українців про серйозну зміну погоди. Окрім ускладнень на вулиці, вона може призвести до погіршення самопочуття людей. Детальний прогноз — у матеріалі.

Синоптик Наталка Діденко опублікувала прогноз на наступний тиждень. Каже, що впродовж 28-29 березня в Україні очікується серйозна зміна погоди.

Погіршення почнеться із західних областей. Там температура повітря суттєво знижуватиметься, спочатку до +4+9 градусів, а потім і до нуля та навіть невеликих «мінусів».

«До різкого похолодання приєднаються циклони та атмосферні фронти, підуть дощі, які через похолодання переходитимуть у сніг! Зрозуміло, що така атмосферна боротьба різних повітряних мас не обійдеться без сильного вітру, — каже Діденко. — Ця погодна метаморфоза через значні метеорологічні контрасти може ускладнювати ситуацію на дорогах, погіршувати самопочуття, особливо у людей із серцево-судинними проблемами. А якщо вже до того часу вимкнуть опалення, то в квартирах стане дуже холодно».

Відео дня

Діденко наголосила, що з вівторка-середи в Україні очікується різка зміна погоди. Синоптик закликає підготувати себе та близьких.

Сайт sinoptik.ua у Козятині опади передає з 25 березня, серйозніші — з 27. Детальніше на інфографіці:

 

Читайте також:

Не Південно-Західна: українці обирають нову назву залізниці

Громада з нашого району зазнав збитків через підприємця, який займався ремонтом школи

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up