В Україну ввірветься циклон з Балкан. Прогноз погоди на тиждень (КАРТА)

В Україну ввірветься циклон з Балкан. Прогноз погоди на тиждень (КАРТА)
  • 3 грудня 2017 року, погоду в Україні погіршиться ще дужче.
  • Циклон з Балкан вируватиме в областях.
  • Яку погоду прогнозують наступного тижня (3 – 10 грудня 2017 року), дивіться на карті.

 

«Неділя залишається також з нестійкою погодою, вологою, з опадами. 3-го грудня фронт трохи зсунеться з Півночі, вдень можна перебігати вулицями спокійно, без масажу обличчя сніжинками», – повідомляє синоптик Наталка Діденко.

За її прогнозами, з вечора неділі з Балкан в Україну ввірветься циклон, який зумовить на Заході та Півночі ввечері 3 грудня та вночі 4 грудня знову складну погоду з мокрим снігом та дощем, з налипанням мокрого снігу, з ускладненням ситуації на дорогах.

Варто зазначити, що в деяких регіонах Европи вже оголосили надзвичайний стан через погіршення погоди. Дивіться відео, що вже наробив циклон в Балканах:

Відео дня

А тим часом в Україні у неділю «температура - без особливих змін, холодно, на Півдні, у Центрі, окрім Вінниччини, та південному сході – тепло», – зазначає Діденко.


 

Дивіться карту з детальним прогнозом погоди по регіонах на кожний день:


Прогноз погоди на 4 грудня
 

Прогноз погоди на 5 грудня
 

Прогноз погоди на 6 грудня
 

А ось якою буде погода в Козятині:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up