Активізується громада? Чи хтось дихає в спину депутатам?

Активізується громада? Чи хтось дихає в спину депутатам?

Минулого тижня біля п’ятої школи дві активістки ініціювали фінансовий звіт депутатів округу Євгенія Буравського та Віктора Малишевського.

У ході зібрання стало відомо, що депутати надали громаді фінансовий звіт витрачених коштів з фонду депутата. Зловживань виборці в роботі депутатів не виявили. Та, скоріш за все, то не був той сценарій, на який розраховували активістки зібрання.

Прийшовши до висновку, що фінансова звітність депутатів Буравського і Малишевського відповідає дійсності, активістки запропонували: кошти, які залишились на депутатському фонді, пустити на ремонт дороги. Депутати округу відхилили і таку ініціативу, мотивуючи, що це гроші з матеріальної допомоги. Тоді запропонували, щоб хтось із нужденних отримані кошти віддав на ремонт дороги.

Чого тільки не придумають люди, аби “намалюватись” перед громадою.

Відео дня

 

Галина ОСТАПЧУК

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up