Анатолій Гриценко у Херсоні: Перемога це не лише вибори, це коли люди живуть добре

Анатолій Гриценко у Херсоні: Перемога це не лише вибори, це коли люди живуть добре

Про це голова координаційної ради політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко заявив сьогодні у Херсоні, де, разом з головою обласного осередку партії Валерієм Синявським, зустрівся з журналістами на прес-конференції.

Команда ПП «Громадянська позиція» працює незалежно від того, коли будуть проходити вибори, оскільки, за словами її лідера Анатолія Гриценка:«Перемога – це не лише вибори. Перемога - це коли люди живуть добре!»

Тому члени партії не припиняють працювати з людьми, щоб дізнаватися про їхні проблеми та пропонувати шляхи їх вирішення: «Ми не можемо дивитися спокійно, коли мільйони наших людей потоками, яких не було раніше, кидають свою країну, - розпочав прес-конференцію Анатолій Гриценко.

- Сьогодні мами не мають впевненості, що дитина народжена в муках і піднята по життю, зможе себе реалізувати. Для цього треба створювати високотехнологічні робочі місця, які дадуть можливість людині працювати, жити і бути впевненим у завтрашньому дні», - зазначив голова координаційної ради ПП «Громадянська позиція».

Відео дня

Анатолій Гриценко розповів, що сьогодні в одній команді з ним і його однодумцями є Єгор Фірсов, який пішов з парламенту, бо був незгодний з тією корупцією, яка була та, на превеликий жаль, існує й сьогодні. Також до команди «Громадянської позиції» приєднався й Дмитро Добродомов – лідер партії «Народний Контроль».

«Ми спільно йдемо і на президентські, і на парламентські та місцеві вибори. Наша спільна робота буде продовжуватися й надалі. Ми працюємо з спорідненими до нас людьми з політичних сил, з якими маємо спільні цінності. Також ми наразі проводимо консультацію із «Самопоміччю».

Люди не хочуть бачити довжелезний список в бюлетенях, де по 150 кандидатів. Вони хочуть бачити тих людей, які мають спільні життєві цінності і платформу, щоб вони об'єдналися і висунули одного кандидата.

Така робота буде зроблена. Але я хочу підкреслити, це буде платформа, яка не ставить за мету привести до влади свого Президента.

Вона ставить за мету - сформувати команду, яка виграє і президентські, і парламентські, і місцеві вибори. Для того, щоб це була синергія, ефективна команда, яка дійсно зробить справу.

І попри труднощі, попри те, що вибори будуть непростими – вони вирішальні. І я кажу про це нашим однопартійцям, що вибори – це лише 10 відсотків наших зусиль, 90 – потім, коли треба буде працювати для країни і зробити те, чого просять люди.

А не так, щоб через два місяці знову сказали, що влада злочинна. Над цим ми зараз працюємо»,- зазначив голова координаційної ради політичної партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко.

Також Анатолій Гриценко висловив позицію щодо законопроекту про Антикорупційний суд, який зараз дуже активно обговорюється. Гриценко заявив, що позиція його політичної сили чітка:

«Як би ми були в парламенті, то голосували б «за», - чітко заявив політик. - Тому що Антикорупційний суд – це останній, напевно, найважливіший елемент всієї тієї антикорупційної інфраструктури, яка була створена.

Чому це так важливо, адже і так судів багато? Важливо, тому що цей суд повинен розглядати справи тільки посадовців найвищого рівня. Щоб у людей було відчуття справедливості. Що не тільки за вкрадений велосипед чи мобілку у нас саджають...

А і тих, хто на вищих щаблях порушує закон, вчиняє злочини – негайно притягають до відповідальності. На сьогоднішній день справедливості люди не відчувають. Хтось відкупається, хтось відсуджується. Тому, Антикорупційний суд – потрібен», - підкреслив Анатолій Гриценко.

Тетяна САФОНОВА

P.S. Сьогодні ж у Херсоні політик матиме зустріч із промисловцями та підприємцями, оскільки переконаний, що питання, які торкаються пенсіонерів, аграріїв, поліцейських, вчителів, лікарів та інших, може вирішити тільки економіка. Також у Херсоні Гриценко зустрінеться з партійцями «Громадянської позиції», активістами та прихильниками партії.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ірина Ганчик

    Перший непрохідний!!!!:)))))як корабель назвали так він і попливе:))))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up