Базарювати на Земляка заборонили остаточно

Базарювати на Земляка заборонили остаточно

На сесії важливим було базарне питанням. Виступив директор райспоживспілки (яка успішно розвалилася) Василь Михайлов, він же — керівник ринку “Колгоспний”. Нагадаємо, що умов для торгівлі на центральному ринку практично ніяких. Коли випадає сніг, роз’їхатись не можуть навіть дві автівки.

Про які умови взагалі йдеться? Тільки сам директор іншої думки:

— Це важке питання, воно мені надоїло. Коли перший раз заборонили торгівлю в місті, до мене звернувся голова і сказав, що треба організувати торгівлю. Хоча зараз зима, на ринку багато чого зроблено. Відремонтували обидва павільйони, вони не люксові, але прекрасні для торгівлі, працювати там можна. Хтось побив в рядках столики, ми їх поставили. Багато питань було до води на території ринку та до туалету. Туалет кожен день хлорується. Підприємці прийшли, сказали, що знову щось не так, не влаштовує директор. На їх вимогу звільнили директора. І знову щось не так. Щоб нормально  торгувати, питань нема. Ми поставимо “мафи”... скільки потрібно. Я розумію вас, сам в торгівлі 45 років. У мене, як не йшов товар, я шукав, щоб продати, де ходять люди. Те що багато води під ногами —  вона ж не наша, вона тече з міста. Зараз морозна погода, потепліє, знайдемо, де труба забилась. Як розтанув попередній сніг, води на ринку не було... Мені 70 років і дуже прикро, що йде молода дівчина і звертається до мене “ей ти”. Я розумію проблеми підприємців, та підприємці разом з владою гноблять мене. Тут можна спокійно працювати. У всьому потрібно шукати порозуміння.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

На запитання від підприємця, чому з однієї машини за в’їзд беруть 25 гривень, а з іншої 35, з іншої 15, пан ВВ пообіцяв розібратися. Продавщиця риби запитала, хто їй воду буде носити і звідки на “Колгоспному”. Зрозумілої відповіді почуто не було.

В результаті депутати дозвіл торгувати на вулиці Земляка не продовжили. Категорично “проти” проголосувала радниця Якимова, секретар Марченко і сам голова Пузир та парочка депутатів — Дацюк з Ясним. Утрималися — мерівська більшість, а голосів опозиції не вистачило.

Вероніка Любіч

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up