Голова бюджетної комісії тихо покинула крісло

Голова бюджетної комісії тихо покинула крісло

Щоб забули про конфлікт інтересів?

У карточній колоді голови Козятина відбулись зміни. Вони настільки суттєві, що стратегічно ні на що не впливають і не міняють. Хоча є всі підстави вважати, що покращиться фінансова дисципліна в освоєнні коштів бюджету міста.

Така всім відома пані директорка дитсадка Гаврилюк залишила посаду голови бюджетної комісії Козятинської міськради. Хоча персони помінялись, але партійна приналежність посади до депутатської групи БЮТ не змінилась. Новим головою призначено депутата, воїна АТО Олексія Каратєєва.

З точки логіки та ділової справедливості, в добротних парламентах на такі посади призначають депутатів з найменшої депутатської групи, що гарантує діловитість і вирівнює або нівелює зловживання фінансами.

Відео дня

Само собою виникає питання, а чому так та все дуже просто? Депутат, а нині екс-голова бюджетної комісії вчинила дії, які підпадають в розряд кримінальних або по простому корупційних (коли лобіювала виділення значних сум лише на свій дитсадок, де являється керівником, і освоїла їх). Піднявши аналітичні статті, ми легко знайшли матеріали, внесені до реєстру ознак злочину по вказаному епізоду. Як мінімум, мав би бути протокол про корупцію, однак ні того, ні сього не спостерігається. Справу замилили полюбовно з інтересом або без — поки нам невідомо. Але ми будемо над цим питанням працювати і проявимо наполегливість: чому попрано закон? Надіємось на підтримку депутатського корпусу, що має справедливу точку зору на вказаний епізод. Деякі депутати погодились з нами співпрацювати. Наберемося терпіння і, думаю, що оприлюднимо найближчим часом, як воно є насправді.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
09:28 Синоптики попереджають про грозу 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up