“Громадянська позиція” готова до виборів, хоча ресурси обмежені

“Громадянська позиція” готова до виборів, хоча ресурси обмежені

Пошук надійних політичних партнерів, визначення чіткої стратегії дій та формування професійної команди — голова Координаційної Ради партії «Громадянська позиція» Анатолій Гриценко розповів, як політсила готується до виборів.

Про це йшлося під час прес-конференції у Луцьку. Анатолій Гриценко наголосив, що зараз відбувається формування команди не лише на президентські вибори, а на своєрідний цикл із трьох виборів: президентські, парламентські та місцеві.

«Треба дивитися вперед. Ми зараз працюємо як партія «Громадянська позиція» над об’єднанням тих політичних сил, які близькі до нас по духу, для того, щоб висунули не 5 чи 7, а одного кандидата, і ми перемогли на виборах. І це реально. Паралельно ми працюємо над формуванням плану дій. Не те, що висить на виборчій дільниці чи на бордах, а те, що реально треба зробити на всіх напрямах для того, щоб зберегти країну, зберегти потенціал країни і розвиватись. І третій напрям – формування команди, яка це зробить. І ключове слово зараз – професійність», - сказав Гриценко.

За його словами, представників команди в області вже готують до того, що перемога на виборах буде важкою, а боротьба – напруженою та брутальною, з огляду на те, яку «чорну» кампанію практикують проводити підконтрольні олігархам ЗМІ проти команди Гриценка.

Відео дня

Лідер «Громадянської позиції» розповів, як під час виборчої кампанії у 2014 році щотижня канал «1+1», що належить олігарху Ігорю Коломойському, виливав на команду інформаційний бруд. Партійці були збурені брехнею «плюсів», тож подали запит до Генпрокуратури, аби отримати дані про кількість кримінальних справ, порушених проти А. Гриценка. У відомстві підтвердили, що жодної справи не зареєстровано.

Анатолій Гриценко додав, що партія працює в умовах обмежених ресурсів.

«За нами, на відміну від усяких «УКРОПів», немає жодного олігарха, який ходив би, роздавав би, засівав би і так далі. Ні Сергій (ред. Сергій Чуріков, голова Волинської обласної організації партії «Громадянська позиція»), ні я не отримуємо ніякої зарплати за свою роботу, навпаки - докладаємо. Тим не менше, ми входимо в трійку партій, які мають реальний шанс пройти в парламент. Це все своїми руками, своїми мізками», - сказав Гриценко.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up