Хто з депутатів пропускає сесії?

Хто з депутатів пропускає сесії?
  • У раді сьомого скликання маємо тридцять три депутати.
  • Ми підрахували, хто з них найрідше з’являвся у сесійній залі у 2020 році.
  • Як виявилося, двоє з них поки не відвідали жодної сесії за цей рік.

Протягом семи місяців 2020 року у міській раді вже встигли провести шість сесій. При цьому більшість з них були позачерговими.

Вперше у поточному році депутати зібралися на початку лютого через підвищення цін на воду. Це була позачергова сесія. Остання на сьогодні сесія відбулася майже місяць тому - 9 липня. Тоді депутати зібралися у сесійній залі на прохання Сергія Матвіюка, щоб звернутися до Президента та Верховної ради з приводу нового районування.

Маємо для вас гарну новину - майже половина наших обранців сумлінно відвідує сесії. Серед тридцяти трьох депутатів п’ятнадцять не пропустило жодної сесії. Їх імена ми перераховувати не будемо. Детальніше зупинимося на тих, хто на зібрання час від часу не приходив або й не приходив зовсім.

Відео дня

Зазначимо, що для визначення тих, хто пропускав сесії, ми використовували результати поіменних голосувань, де навпроти прізвища кожного обранця вказується, як він проголосував, або ж “відсутній”, якщо він не зареєструвався на засіданні. Усі документи є у вільному доступі на сайті Міської ради.

Віктор Малишевський, депутат від Радикальної партії, пропустив лише одну сесію. Він відповідає за два округи - 24-ий та 25-ий, що на ПРБ. Це частина вулиць 8-ма Гвардійська та Кошового. Його однопартієць Алла Пилипчук теж пропустила одну сесію - першу у цьому році. За нею закріплений округ №15 у центрі. Це частина вулиць Грушевського, Героїв Майдану, Мічуріна та провулок Аптечний (прохід до мосту від вулиці Героїв Майдану).

Троє депутатів від “Батьківщини” теж пропустили по одному засіданню. Це Людмила Гаврилюк, Лариса Савчук та Роман Масира. Гаврилюк відповідає за округ №29 у східній частині міста. Це частина вулиці Матросова, Грибальова, Сагайдачного, 9 Січня та вулиця Сокілецька. А її однопартієць Масира відповідає за 30 округ теж у східній частині міста. Це вулиця Васьковського, частина Джерельної, Пролетарської, Гоголя та 9 Січня. Натомість за Савчук закріплений 23-ій округ в районі газконтори - вулиця Кондрацького та частина вулиці Довженка.

Одну сесію не відвідало двоє депутатів від “Солідарності”. Це Микола Кравець та Ольга Поліщук. За Кравцем закріплений округ №19 на ПРБ. Це частина вулиць Першотравневої та Перемоги. За Поліщук - частина округу №28 у східній частині міста - частина вулиць Горького, Чкалова, Пролетарської, вулиці Валдаєвська, Лятошинського, провулок 9 січня.

На одну сесію не прийшла Таїсія Радіна, депутатка від партії “Конкретних справ”. За нею закріплений округ №33 на посьолку.

Василь Пилипчук від партії “Народний контроль” пропустив дві сесії. Він відповідає за округ №7 у центрі - частина вулиць Героїв Майдану, Січових Стрільців, Винниченка та Районна лікарня.

По три сесії пропустили депутат від партії “Конкретних справ” Сергій Тремба та колишній очільник міста Олександр Гвелесіані, що є представником партії “Наш Край”. Тремба відповідає за округ №4 у центрі - частина вулиць Підгорбунського, Героїв Майдану, Грушевського, Пилипа Орлика. Гвелесіані - за округ №11 у центрі - частина вулиць Володимира Великого (Котовського), Незалежності, Січових Стрільців, вулиця Лисенка, провулок Наумова (Колгоспний).

Чотири сесії не відвідали Володимир Фурманець, представник партії “Наш край” та Артем Лисенко, партія “Сила Людей”. Фурманець відповідає за округ №34 в смт Залізничне (другий Козятин). За який округ відповідає Лисенко, нам встановити не вдалося, оскільки його немає ані в переліку депутатів, ані у публікації про розподіл депутатів за територіальними округами на сайті Міськради.

По п’ять сесій пропустили депутатка від “Солідарності” Марія Мудра та представники “Самопомочі” Геннадій Панчук і Сергій Сич. Мудра відповідає за округи №13 та 14 у центрі та в районі тунелю - частина вулиць Бессарабова, Куликівського, Героїв Майдану, Грушевського, Мічуріна, Пушкіна. Панчук - за округ №12 у центрі - частина вулиць Мічуріна, Незалежності, Володимира Великого (Котовського). За який округ відповідає Сич, теж встановити не вдалося.

Два депутати міськради ще жодного разу не були на сесії у 2020 році. Це представник партії “Укроп” Володимир Гриб та депутат від “Сили людей” Євген Білінський. Білінський відповідає за округ №26 на Талимонівці - вулиці Білоцерківська, Лермонтова, Черняховського, Московська, Харківська, Осипенко, частина вулиці Матросова та Сєдова. Гриб - за округ №18 на ПРБ - вулиці Космонавтів, Суворова, Козацька, Шептицького, частина вулиць Сковороди та Перемоги.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up