Ігор Грубеляс очолив одну з обласних комісій

Ігор Грубеляс очолив одну з обласних комісій
Світлина з сайту Вінницької обласної ради
  • У п’ятницю, 20 листопада відбулася перша сесія Вінницької обласної ради восьмого скликання.
  • Під час засідання обрали голів та членів постійниї комісій, до яких потрапили депутати-козятинчани.
  • Розповідаємо, хто саме.

Перше засідання обласної ради нового скликання тривало аж вісім з половиною годин. Після відкриття сесії обранцям вручили посвідчення. Серед них було п’ятеро козятинчан:

  • директор Козятинського міського центру надання первинної медико-санітарної допомоги Юлія Радогощина («Українська стратегія Гройсмана»)
  • заступник головного лікаря з медичних питань Козятинської центральної районної лікарні Ігор Грубеляс («Українська стратегія Гройсмана»);
  • тимчасово безробітний Павло Пойда («Європейська солідарність»)
  • менеджер з логістики Ірина Колесник («Європейська солідарність»);
  • головний лікар Козятинської центарльної районної лікарні Олександр Кравчук («За майбутнє»).

Юлія Радогодина, Ігор Грубеляс та Павло Пойда отримали місця у раді одразу. Ірина Колесник одержала мандат після того, як одна з її колег по фракції написала заяву-відмову. Про це ми вже повідомляли. Що стосується Олександра Кравчука, то його навіть немає у списках депутатів обласної ради на сайті ЦВК. Імовірно, він теж отримав мандат після того, як один з його колег по партії відмовився від свого місця в раді. Швидше за все, Олександр Кравчук замінив однопартійця, мера Хмільника Сергія Редчика, який є у списках на сайті ЦВК, але відсутній у переліку депутатів на сайті обласної ради.

Новообрані депутати почали з того, що обрали склад секретаріату. Голосували не за допомогою пультів, а руками. Рахувати голоси доручили депутатам, яких затвердили на погоджувальній раді, що відбулася перед сесією. Одним із них був Олександр Кравчук.

Відео дня

Під час першої сесії обрали голову ради та заступників. Серед них козятинчан немає. Також рада затвердила склад семи постійних комісій, куди увійшли козятинчани:

  • Ігор Грубеляс очолив комісію з питань охорони здоров’я, соціального захисту населення та ветеранів. До комісії увійшли його колега по фракції Юлія Радогощина та депутатка від «Європейської солідарності» Ірина Колесник.
  • Олександр Кравчук став секретарем комісії з питань інвестицій, стратегічного розвитку та місцевого самоврядування.
  • Павло Пойда увійшов до комісії з питань освіти, релігії, культури, молоді та спорту.

Крім того, прийняли новий регламент роботи ради.

 

Читайте також:

Новим головою Вінницької обласної ради обрали В'ячеслава Соколового

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Galina Galina

    Лікувати вже не буде кому ...бо всі депутати.навіщо було вчитись у мед???
  • Alexs Tkachuk

    На фото електроне голосування 2020 року.
    Медики займайтеся будьласка медициною за фахом.
  • Valentina Mandziuk

    Щиро вітаю колег, а від деяких просто в шоці. Як то кажуть вижу цель, не вижу препятствий, ну ну.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up