Козятинський почин: нам заборонили писати

Пояснили, що, якщо ми будемо писати про “одну” особу, то нас уб’ють

28 листопада 2017 року приблизно о 15 годині в Козятині на вулиці Героїв Майдану, 17 постукали в одну з квартир, де живуть журналісти. Який пан або пані, а в даному випадку родина в Україні, не бажає бачити гостину? Двері відкрили, як для родини, навіть Ася сприйняла їх без агресії (Ася то така собачка вагою 5 кг). У нас коло спілкування не обмежене. Де мешкаємо, знає все місто. То переночувати, бо в родині непорозуміння. То немає що їсти. А дехто залетів по п’янці. Зарплати не дали, а як це пояснити своїм дітям, не розуміє… А тут прийшли із забороною писати. Пояснили, що, якщо ми будемо писати про “одну” особу, то нас вб’ють. На питання, хто та особа, відповіді не дали.

Отож, є бадилля в Козятині, яке все бачить по-іншому. Тому, за фактом розумію, найняло або ввело в блуд людей, які прямо вдень прийшли по місцю мешкання журналістів і з допомогою словесного терору намагалися змусити нас замовчати. Або забути про професійну діяльність.

Нам вдалось зафіксувати обличчя і через різні програми зараз проводимо  

Відео дня

ототожнення їх особистості. Справа часу. Але запрошую до спілкування їх знову, або до дискусії. Бо саме, про кого заборонено писати, не назвали. Тому навіть, якби хотіли, не зможемо це зробити. Де нас знайти, вони, як розумію, знають. А ми в свою чергу розуміємо, хто режисер цієї постанови.

Поспілкуваввшись з різними службами, експертам, авторитетними особами місцевого регіону сьогодні покажемо, якщо замовкнемо, як то виглядатиме:



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Тому, на сьогодні ми виконали прохання “не писати”. Тож, не вбивайте нас, тримайте слова))

Слава нації! Слава Україні!

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Василий Мордюк

    До чого докотилась держава .?....Це вже навіть не той час коли шапки знімали з голови на "сідалі" в туалеті !
  • Влад Лісовий

    Депутат ВР Юрчишин від свого депутатського значення подав позов проти Пузиря. За забруднення навколишнього середовища.від 23.11.2017 р.відкрио провадження
  • Влад Лісовий

    Ми тут ведем тільки розмови не про вбиства а акції народного гніву.Без допущення будь яких кримінальних вчинків.До яких долучились загальнодержавні  партійні осередки. Місцеви неформальні організації як прискакали наймити нас з порога вбивати. Прийшли не на роботу  а до дому пасіонарних журналістів що неприймають участі в державних органах,лише сіють слово національної гідності.При тому у нас є документи що чиновники міської ради,району міста не читають  газету тому ніякої шкоди їм не заподіяли.Але розуму наймати вбивць в них старчить.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up