Лідер “Громадянської позиції” про АТО і медицину

Лідер “Громадянської позиції” про АТО і медицину

Козятинський осередок п.п. “Громадянська позиція”

Заява Захарченка — інформаційна провокація Кремля, який втомився від ОРДЛО

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко прокоментував заяву ватажка ОРДЛО Олександра Захарченка, який запропонував замість України створити державу "Малоросію". На його думку, така заява - інформаційна провокація Кремля, який втомився утримувати ОРДЛО.

— Кремль  розуміє, що не зможе дотиснути Україну і міжнародну спільноту, щоб виконати ті принизливі Мінські угоди. З іншого боку, Росія уже втомився утримувати козачків за свій кошт, своїм патронатом, і шукає варіанти, як усе це на невигідних умовах для України. «Підсунути» нашій державі, причому нав’язавши ще якісь глобальні проекти. З того, ясна річ, нічого не вийде. Ми вже чули навіть, що Луганськ, це не сприймає. Ми знаємо, які напружені відносини між Луганськом і Донецьком. На жаль, ця інформаційна провокація дала свій результат. Зараз всі в Україні обговорюють суб’єкта, який є серед тих, проти кого прокуратура України порушила кримінальне провадження за фактом тероризму. От тут сумно, — зазначив лідер “Громадянської позиції”.

Відео дня

Медична реформа.

Суспільство не підтримує медичну реформу, бо нічого про неї не знає

Анатолій Гриценко наголошує на потребі реформування медицини, але вважає, що зараз для цього немає необхідних передумов. Відсутня найголовніша умова успіху — розуміння й потужна підтримка в суспільстві..

— Найбільша ключова проблема в тому, що цю реформу, перше, збирається проводити людина, яка навіть є не міністром, а виконуючою обов’язки, що неприйнятно. Друге — збирається проводити в умовах, коли в президента вже не 54,7%, а близько 10% підтримки, тобто немає політичного ресурсу. Третє — коли парламент тільки з кількох спроб, тільки в першому читанні прийняв частину пакету запропонованої реформи. І найголовніше — суспільство ту реформу не підтримує, бо нічого про неї не знає. Єдине, що люди знають, якщо запитати на вулиці, що «все стане платним», більш нічого. Тому моя пропозиція: перше — призначити міністра, друге — відкласти реформу. Не МВФ доповісти, а людям розказати суть цієї реформи, прорахувати її на 5-10 років наперед, не менше. І коли буде загалом більше половини людей підтримувати ту реформу, от тоді її починати, — сказав  Анатолій Гриценко.

Якщо ці застереження не виправити і почати реформу, то, на думку лідера «Громадянської позиції», це буде фальстарт і починати вдруге буде складніше.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up