Об’єднання демократичних сил

Об’єднання демократичних сил

У Вінниці політичні сили “Громадянська позиція” Анатолія Гриценка, та  “Альтернатива” Єгора Фірсова офіційно заявили 10 травня 2018 року про своє об’єднання.

Крім цих двох партій, в об’єднавчому процесі взяли участь “Європейська партія” Миколи Катеринчука та парламентська  партія “Народний контроль” Дмитра Добродомова. А це означає, що почалось велике об’єднання демократичних сил, де партії ліберального спрямування висувають єдиного кандидата. Ним став найбільш рейтинговий кандидат на посаду президента 2019 року Анатолій Гриценко.

Анатолій Гриценко, Микола Катеринчук і Єгор Фірсов вже неодноразово заявляли про необхідність широкого об'єднання всіх здорових опозиційних сил. Вони вважають, що позапарламентська опозиція, підсилена парламентськими партіями, зможе створити єдину дієздатну політичну силу і претендувати на владу. У іншому випадку, коли кожна партія висуне свого кандидата і кожен піде на вибори поодинці, то матиме поразку.  Тоді переможуть нині діючі корупційні клани, а існуюча не реформована система збережеться.

Найбільший рейтиг

Екс-міністр оборони президенства Віктора Ющенка пан Гриценко посідає в соціологічних опитуваннях (яке провів Київський міжнародний інститут соціології) друге місце (!). Отже, якби вибори Президента України відбулися наступної неділі, українці проголосували б за Тимошенко — 8 відсотків виборців, за Гриценка — 6,3.

Відео дня

Це найвищий показник з усіх політиків. А в другому турі, за прогнозами, Анатолій Степанович переміг би всіх кандидатів в президенти. У Тимошенко 18,5%, у Гриценка 22; у Вакарчука 20,8 — у Гриценка 22,5; у Зелінського 20,6 — у Гриценка 24,2; у Порошенка 11,3 — у Гриценка 27,5.

Ще одне соцопитування провів інститут соціології “Янус” та Центр соціальних маркетенгових досліджень (Соціс). На питання, якби вибори президента в Україні відбулися найближчим часом, найбільше голосів українці віддали б екс-міністру оборони Анатолію Гриценку. У нього мандат довіри населення — 8,2. Його найближчими конкурентами стали Юлія Тимошенко (7,9) і Святослав Вакарчук (7,8) Петро Порошенко (7,7).  

Складається враження, що Гриценку люди довіряють, тільки не вірять, що йому дадуть перемогти. Адже існує таке поняття: кого немає в телевізорі на центральних каналах, той на виборах не може перемогти. Анатолій Гриценко впевнений, що перемогти  можна і без тих телеканалів, куди його на ефіри не пускають. Для цього потрібно висунути одного кандидата і давати людям правдиві обіцянки.

Треба бути готовими до протистояння

У рейтигового політика Гриценка немає часу чекати та спостерігати, як грабують країну Як люди живуть “по-новому” з новими цінами і все новими і новими тарифами. Тому він постійно їздить регіонами України, зустрічаючись з активом партії і переконує виборців, що українці можуть жити краще і не всі політики одним миром мазані. Саме така зустріч з об’єднаним активом партії “Громадянська позиція” і відбулась у Вінниці.  

Першим виступив перед присутніми лідер “Європейської партії” Микола Катеринчук. Він зазначив, що політик Гриценко не може не перемогти тому, що в нього є совість, правда, і честь. Не секрет, що його знову будуть топити і всі повинні бути готовими протистояти тим викликам. Як аргумент, влада використає його роботу на посту міністра оборони. Скільки міністрів було після нього, навіть два останніх з російськими паспортами, а “армію розвалив Гриценко”. Не вірте! Коли б таке було, його вже посадили б. Ще Микола Катеринчук за чотири години свого виступу зазначив, що фінанси на вибори будуть.

Щоб витягнути команду з прірви

За словами Анатолія Гриценка, об’єднання - це вимога часу і вимога людей, які вболівають за країну.

— Ми створюємо команду однодумців, патріотів не під президентські вибори. Команду, яка разом пройде і наступні президентські, і парламентські, і місцеві вибори, а головне - виконає програму, яку підтримають люди, і поверне нашу країну на позитивний етап розвитку.

Лідер “Громадянської позиції” зазначив, що партія абсолютно відкрита для тих, хто готовий розбудовувати Україну. Для цього потрібно бути порядними,  професійними та чесними людьми. “Ми формуємо план дій і під нього формуємо команду людей, які повинні його виконати. Це не непросто, тому що ця команда має витягнути країну з прірви”, в яку її затягли ті, що нічого не робили ні словом, ні ділом. Ті, що покращили своє життя ще вчора та втекли до Московії. Ті, що стали жити по-новому, наплювавши на людей. На питання одного з учасників конференції: “Під яким гаслом “Громадянська позиція” піде на вибори?”, екс-міністр оборони відповів: “Гасла будуть потім. На них у нас немає часу”.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up