Російсько-український кордон ЄС бере під контроль!

Російсько-український кордон ЄС бере під контроль!

Завдяки таким діям Польща колись подолала корупцію. А тепер черга за Україною

 

Взяли за горло найбільш корумповану сферу

Україна починає спільну з Євросоюзом операцію з охорони кордону, яка охопить 15 прикордонних областей і Київ. Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ України.
У спільній операції візьмуть участь територіальні підрозділи взаємодіючих структур, радіотехнічні частини Повітряних Сил ЗС України, ресурси прикордонних відомств суміжних держав і міжнародних організацій, серед яких Європейське агентство «FRONTEX», Місія ЄС EUBAM, INTERPOL, EUROPOL, аташе з правоохоронних питань і офіцери зв'язку дипломатичних установ іноземних держав в Україні.
Під час операції буде проводитися повітряний моніторинг прикордонних районів і лінії кордону з застосуванням прикордонної (в тому числі безпілотної) авіації, спільні з представниками взаємодіючих структур перевірки суб'єктів авіаційної діяльності за межами контрольованих прикордонних районів, поїздів (в русі) які рухаються до кордону, місць накопичення контрабандних товарів і вантажів.
Також в цей період будуть проводитися спільні заходи з охорони кордону з колегами суміжних країн, патрулювання морської і річкових ділянок.
«Основною метою операції повинно стати зниження рівня протиправної діяльності на державному кордоні, в прикордонних районах і областях. Вона буде проводитися фактично на всій території держави. Операція буде сприяти стабілізації обстановки не тільки на державному кордоні, а й в центральних регіонах країни, так як територіально охопить 15 прикордонних областей (крім зони АТО) та м Київ », - відзначили в МВС.
Операція триватиме з 4 квітня по 30 листопада цього року.


Відділ моніторингу Кавказ-Центр. Посприяв Влад ЛІСОВИЙ

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up