Що думають про перестрілку п’яти поліцейських екс-начальники Шевцов і Русин

Що думають про перестрілку п’яти поліцейських екс-начальники Шевцов і Русин

Загибель п’яти працівників поліції через непорозуміння під час спецоперації змусила написати свої думки в соцмережах багатьох людей, в тому числі - колишніх керівників міліції Вінниччини.  

Генерал Віктор Русин, який очолював обласну міліцію до реформи, написав у Фейсбуку, що його усі питають, як таке могло статися. І він пояснив:

«Думаю, що керівництво підрозділу, який проводив цю спецоперацію, просто дома спокійно спало, залишивши своїх підлеглих самих приймати рішення».

Віктор Русин звернувся до колишніх міністрів, їх заступників та усіх поліцейських, які мають честь: «Ми всі нормальні люди повинні об'єднатися і погнати цих недолугих керівників МВС із їх радниками».

Відео дня

Також розмістив пост з цього приводу Антон Шевцов, який зараз поновлюється через суд на посаді начальника управління поліції Вінницької області (навесні написав рапорт про звільнення під час протестів Автомайдану).

«Не смотря на все "реформы" люди каждый день за копеечные зарплаты и без уважения общества, к сожалению, работают и рискуют своей жизнью», - констатував він.  

Писали про трагічну перестрілку поліцейських, названу радником МВС випадковою, активісти, що моніторять роботу поліції. Одні робили висновки, а другі - просили не «умнічати» тих, хто ніколи не працював у поліції.

«Когда чуваки в полицейской форме и с оружием наглядно демонстрируют принцип "стреляй, а потом думай", идея Авакова "подчиняйся, потом обжалуй" мне кажется еще более придурковатой чем обычно...», - ось так написала про своє враження від трагедії в поліцейських рядах адвокатка Євгенія Закревська.

Підранок 4 грудня в селі Княжичі Броварського району Київської області загинули п’ятеро правоохоронців. Перестріляли один одного працівники поліції охорони, оперативники і боєць КОРДу, які за збігом обставин пересіклися в місці проведення спецоперації з затримання банди крадіїв. 
 

Viktor Rusyn
· 
Не можу сьогодні сказати добрий день.
Сьогоднішній день,це страшна трагедія для всіх,ветеранів,діючих правоохоронців та рідних загиблих.
Трагедія для всіх нормальних людей України.
Співчуття рідним та близьким,вічна пам'ять загиблим правоохоронцям.
Мене питають друзі,як таке могло статися???
У мене відповідь одна,проведення спецоперації по затриманню озброєних злочинців завжди проводиться по розробленому плану і кожен учасник цієї операції знає що йому необхідно робити,керівник операції координує дії всіх правоохоронців які працюють в місті проведення операції і тих які не задіяні.
Думаю,що керівництво підрозділу,який проводив цю спецоперацію просто дома спокійно спали,залишивши своїх підлеглих самих принимати рішення.
Результат говорить сам за себе.
 

Де бувші міністри,заступники міністрів МВС всіх часів незалежності України,ветеранські організація МВС,профсоюз МВС поліцейські які мають честь,ви ще довго будете терпіти це керівництво МВС та поліціі???
Ганьба нам усім,що бариги та всяка наволоч керує правоохоронним органом!
Для стабілізації криміногенної ситуації в державі створити наглядову раду з професіоналів,в місячний термін роззброїти всі незаконні формування і навести порядок на всій території України,хватить вже гратися в патріотів.
В першу чергу звертаюсь до Васлишина,Молильова,Джиги,Корнієнко,Єпура,Євдокімова,Москаля та інших бувших колег.
Ми всі нормальні люди повинні об'єднатися і погнати цих недолугих керівників МВС із їх радниками.
Я вимагаю у Президента,Прем'єр міністра,ВР України негайно відправити у відставку все керівництво МВС та поліціі України.
Можете мене називати хоть чортом,сепаратистом,агентом не лиш Росіі но і всіх розвідок,це вже все дістало.

 

"Знаю сейчас будет видимо-невидимо экспертов в области проведения операций по задержанию и управления системой Внутренних Дел. 
Но есть одна деталь, никто пока не знает объективной картины, что и как произошло. Знаем только ужасный результат - 5 погибших. Причина открытия огня точно не известна. 
Тут очень много вопросов - их много десятков. Они все профессиональные. 
Но учитывать надо один момент что в разведке и КОРДе в основном ребята из числа старых сотрудников, прошедших переаттестацию. Поэтому вопросов становится ещё больше. Но умничать не надо никому, особенно тем кто никогда не работал ни в оперативных службах и не служил в спецподразделениях. 
История скорее всего не такая простая."(с) 

 

 

 

 

Наталія Гончарук 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up