Сесія міської ради тривала всього 7 хвилин

Сесія міської ради тривала всього 7 хвилин
  • Розповідаємо, які питання встигли розглянути за такий короткий проміжок часу.

У четвер, 22 квітня о п’ятій годині вечора депутати зібралися в сесійній залі на 9 сесію. Мабуть, це було найкоротше, чи, принаймні, одне з найкоротших засідань в історії Козятинської міської ради. Бо тривало воно 7 хвилин 38 секунд. Майже половину цього часу, а саме 3,5 хвилини звучав Гімн на відкритті і закритті засідання. Менше ніж за чотири хвилини обранці встигли розглянути два питання, адже саме стільки їх було в порядку денному.

Перше питання стосувалося районної лікарні. ЦРЛ передали в оперативне управління усе майно, і рухоме, і нерухоме, яке було на балансі лікарні до того, як її прийняли в комунальну власність міста. А також депутати внесли зміни до статуту районної лікарні, доповнивши його декількома пунктами.

Центральна районна лікарня у реєстрах досі зазначена як комунальне підприємство Козятинської районної ради, хоча власником лікарні вже є міська рада. Як розповідав нам у телефонній розмові колишній головний лікар районної лікарні Олександр Кравчук, саме через недосконалість статуту Центральну районну лікарню відмовилися перереєстровувати.

Відео дня

Далі депутати виправили технічну помилку у рішенні, за яким прийняли у комунальну власність заклади освіти тих сіл, які увійшли до Козятинської громади. А саме змінили назви дитячих садочків у Махаринцях і Кордишівці.

На цьому порядок денний вичерпали.

 

Читайте також:

Реконструкцію басейну подають на "Велике будівництво"

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up