«Шевцова нам нав’язав Порошенко». Гайда пояснила сказане екс-главою поліції

«Шевцова нам нав’язав Порошенко». Гайда пояснила сказане екс-главою поліції

У свіжому інтерв’ю колишня очільниця Нацполіції України Хатія Деканоідзе розповіла про псевдореформу та окремі призначення у відомстві. Сказала дещо і про Антона Шевцова, який пішов з посади начальника обласної поліції після акції Автомайдану.   

Організаторка акції з паленими шинами під будівлею на Театральній,10 та перекриттям доріг Таїса Гайда одразу відреагувала на цей момент в інтерв’ю. Вона розмістила пост у Фейсбуку, який починається словами «Виявляється, що сепара шевцова нам, вінничанам, нав'язав порошенко» (орфографію збережено, - авт.).

Прочитати інтерв’ю Хатії Деканоідзе, яке зачепило активістку, можна в публікації «Київпост» на англійській мові. Автор також виклав у тезах переклад розмови на власній сторінці у Фейсбуку. «Шевцова – человека с явно пророссийскими взглядами - администрация Порошенко навязала Нацполиции на должность главы винницкой полиции» - так переказав журналіст слова співрозмовниці. Ще він написав, що Деканоідзе визнала: влада використала її та інших реформаторів як ширму, аби зберегти стару корупційну систему.

Таїса Гайда

у вівторок

Відео дня

Виявляється, що сепара шевцова нам, вінничанам, нав'язав порошенко.
Ну хто б сумнівався. пану президенту все одно чи сепар чи зрадник, головне, щоб відданий йому та його березенкам-матвієнкам
Гидко ((( . Мушу нагадати , що шевцов рахувався у батальйоні Луганськ -1 . 42 рази перетинав кордон окупованого Криму і коли країна воювала, він спокійненько працював керівником служби охорони в окупованому Криму аж до свого призначення на посаду керівника поліції в Чернігові.
Це ще гірше для мене, ніж його липецька фабрика.

 

 

Нагадаємо, що після звільнення Антон Шевцов подав три позови у три суди Києва: про спростування слів Таїси Гайди про нього, як сепаратиста, про поновлення його в Нацполіції та про стягнення моральної шкода від дій СБУ і прокуратури. Докладніше про судові розбирання та політичність призначення Шевцова, читайте у матеріалі «Хатія Деканоідзе: «Шевцов – не мій кандидат... Була якась дивна політична гра…».

 

Наталія ГОНЧАРУК
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up