Територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатів на голову Козятинської ОТГ

Територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатів на голову Козятинської ОТГ
  • Днями відбулося засідання територіальної виборчої комісії.
  • Члени ТВК проводили реєстрацію учасників виборчих перегонів.
  • Відомі імена останніх сімох офіційно зареєстрованих у списках кандидатів на міського голову Козятина.

Василь Джаман, 47 років. Уродженець Бердичева, нині мешкає у Козятині. Тимчасово не працює. Згідно з декларацією за 2019 рік, раніше був головним спеціалістом відділу Державного реєстру виборців міської ради. Дружина Тетяна працює у центральній районній лікарні. Безпартійний. Йде на вибори самовисуванцем. Участі у попередніх виборчих перегонах 2015 року не брав.

Людмила Куликівська, 46 років. Уродженка Сестринівки, нині мешкає у Козятині. Завідуюча у садочку № 2. Депутатка Вінницької обласної ради. Брала участь у виборах у 2015 році. Балотувалася до Вінницької обласної ради від партії «Укроп». Нині йде на вибори від політичної сили «Пропозиція».

Відео дня

Сергій Матвіюк, 41 рік. Народився і проживає у Козятині. Підприємець, депутат Козятинської міської ради. Дружина Олена теж займається підприємницької діяльністю. Брав участь у виборах 2015 року. Балотувався до міської ради від партії «Батьківщина». На цьогорічні вибори йде від тієї ж партії.

Вадим Рожук, 32 роки. Народився і проживає у Козятині. Підприємець. Голова ОСББ «Грушевського 74». Безпартійний. Йде на вибори від партії «Сила людей». Брав участь у виборчих перегонах 2015 року. П’ять років тому теж балотувався на міського голову від тієї ж політичної сили. Став третім, набравши 10,06 % голосів. Пройшов до міської ради у якості депутата, але склав свої повноваження у 2018 році.

Віктор Слободянюк, 54 роки. Уродженець Флоріанівки, проживає у Козятині. Голова Козятинської районної ради. Дружині Аллі належать фермерське господарство «Влад» та торговий дім «Совва». Брав участь у виборах 2015 року. Балотувався до районної ради від «Аграрної партії». Зараз йде на вибори від політсили «Наш край».

Ще два зареєстрованих кандидати — Тетяна Єрмолаєва та Ірина Колесник. Про них ми вже розповідали.

За правилами інформація про учасників виборчого процесу має бути оприлюднена до 2 жовтня. Тож цілком імовірно, що це не повний перелік кандидатів на міського голову. Решту кандидатів повідомимо згодом.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (18)
  • Ігор

    Готуємось до гіршого. Кожний наступний ставав гіршим за попереднього, дно не пробито. Але  і Пухіра ні в якому разі...
  • Валентина

    Хочеться вірити, що цього разу виберемо достойну людину, яка нарешті наведе порядок в нашому місті
  • Вера Гончаренко

    Рожук в перед і тільки в перед.
  • Діана Тучак

    Я нікого не бачу на  цю посаду.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up