ТОП-6 висловів із 50-ої сесії міської ради

ТОП-6 висловів із 50-ої сесії міської ради
Скріншот із трансляції 50 засідання Козятинської міської ради сьомого скликання
  • У п’ятницю, 13 листопада відбулася позачергова сесії міської ради.
  • Ми зробили для вас добірку найцікавіших висловів депутатів та присутніх на засіданні.

Головний лікар Міської лікарні Олександр Євтушок про рішення Володимира Вечері піти з посади: «Я ніколи не думав, що на ювілейну сесію, 50-ту, в п’ятницю, 13 числа мені доведеться говорити ці слова, але всі почули на власні вуха, що це дійсно рішення Віталія Володимировича».

 

Перед тим, як Віталій Вечера покинув сесійну залу, міський голова та секретар ради потиснули йому руку, на прощання обійняли та поплескали по плечі. Олександр Пузир після того, як хтось у залі відреагував на це фразою «Червона зона!»: «Колеги, стосовно червоної зони, я розумію прекрасно, але є якісь людські якості, які ми не повинні втрачати навіть в червоній, геть в чорній зоні».

Відео дня

 

Діалог Олександра Пузиря та Тетяни Єрмолаєвої стосовно виключення її зі списку присяжних:

Олександр Пузир: «Тетяно Миколаївно, є у нас подання судової адміністрації про вашу заміну?»

Тетяна Єрмолаєва: «Це ви в мене питаєте, чи в судової адміністрації?»

 

Алла Пилипчук: «В період пандемії, коли Козятин зайшов в червону зону, ми тут всі такі на бороди повдівали маски. Прошу всіх на носи повдівати»

 

Коли розглядали одне із земельних питань:

Олександр Пузир: «Заперечення, зауваження по цьому питанню?»

Таїсія Радіна: «Без розгляду земельної комісії!»

Олександр Пузир: «Ми щойно розглянули всі питання без розгляду земельної комісії»

Таїсія Радіна: «Так вони всі не дійсні! Розумієте?»

Олександр Пузир до головного спеціаліста по роботі ради: «Лариса Едуардівна, запишіть, будь ласка, що вони всі не дійсні за заявою депутата Радіної».

 

Секретар ради Костянтин Марченко наприкінці засідання: «Я вже боюся дякувати і казати, що прощавайте. До побачення».

Якщо ви пропустили новину про те, які рішення приймалися на сесії, заходьте сюди.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up