У новій райраді може поменшати козятинчан

У новій райраді може поменшати козятинчан
  • Представниця з Козятина у Хмільницькій районній раді восьмого скликання написала заяву про дострокове припинення повноважень.

Аліна Тимощук, депутатка від «Української стратегії Гройсмана», що пройшла до Хмільницької районної ради восьомого скликання, написала заяву на дострокове припинення повноважень. Це відомо з проекту рішення, який опублікували на сайті районної ради у середу, 16 грудня.

Рішення про те, чи звільняти козятинчанку від повноважень, прийматимуть колеги-депутати Хмільницької районної ради на найближчій сесії. Коли вона відбудеться, поки невідомо. Адже найближчу позачергову, другу сесію провели зовсім нещодавно — у вівторок, 15 грудня.

Якщо депутати проголосують за даний проект рішення, козятинчан у Хмільницькій раді стане менше. Пояснимо, чому. Аліна Тимощук отримала мандат за єдиним виборчим списком партії. Тому її у сесійній залі може замінити колега-однопартієць з іншого міста.

Відео дня

Довідка: Аліна Тимощук була завідувачем сектору надання адміністративних послуг та державної реєстрації у Козятинській районній державній адміністрації. На цьогорічних виборах балотувалася у депутати від «Української стратегії Гройсмана» одразу до двох рад — Козятинської міської та Хмільницької районної. Проте пройшла лише до райради. На першій сесії Козятинської міської ради восьмого скликання Аліну Тимощук призначили керуючою справами виконкому. На цій посаді вона замінила свого попередника, Сергія Заїчко.

 

Читайте також:

Починається реорганізація Козятинської райради

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up