Україні остаточно затвердили безвізовий режим

Україні остаточно затвердили безвізовий режим

Комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) остаточно затвердив проект законодавчої резолюції про внесення України до переліку третіх країн, для громадян яких скасовуються візові вимоги.

ТЕРМІНОВО! Україні остаточно затвердили безвізовий режим

Комітет Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) остаточно затвердив проект законодавчої резолюції про внесення України до переліку третіх країн, для громадян яких скасовуються візові вимоги.

39 членів комітету проголосували за рішення, один утримався і четверо проголосували проти, - повідомляє Європейська правда.

Відео дня

Євродепутат Міхал Боні перед голосуванням зробив коротку заяву щодо тріалог між Європарламентом, Радою ЄС та Мальтійським головуванням в ЄС, в рамках якого минулого тижня погодили безвіз для України.

Він підкреслив, що Україна виконала всі вимоги ЄС з надання безвізового режиму, і «навіть перевершила очікування».
Як відомо, 2 березня Комітет постійних представників країн-членів ЄС (COREPER) на зустрічі в Брюсселі схвалила рішення про візову лібералізацію для України.

Після остаточного затвердження комітетом ЕП, пропозиція щодо візової лібералізації направляється в Європейський парламент для голосування, яке, як очікується, відбудеться 5 квітня.
Після цього документ буде переданий для прийняття Радою ЄС. Там обіцяють, що українські громадяни зможуть подорожувати в країни Євросоюзу без віз в червні 2017 року.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up