Василь Паламарчук знову очолив журналістів Вінниччини

Василь Паламарчук знову очолив журналістів Вінниччини

Відбулася XXVIII звітно-виборна конференція Вінницької обласної організації Національної спілки журналістів України (НСЖУ)

 

Один раз у 5 років проходять конференції НСЖУ. 23 березня обласна відбулася у Вінниці. У її роботі взяв участь в.о. голови НСЖУ Сергій Томіленко. Побували там і журналісти газети “RIA-Козятин”, члени спілки.

 

Після звіту про діяльність об'єднання протягом останніх п'яти років, перейшли до обрання голови. На посаду очільника обласної організації знову обрали заслуженого журналіста України, колишнього головного редактора обласної газети «Вінниччина» Василя Паламарчука.

Відео дня

 

Конкуренцію йому як кандидату на посаду склала редактор вінницького онлайн-видання "Медіа-центр "Власно" Олена Шмигельська. Члени обласної організації 42 голоси віддали за Василя Паламарчука та чотири — за пані Олену. На конференції урочисто було прийнято в лави спілки чотирьох журналістів Вінниччини. Вони ввійшли в первинну організацію педагогічних працівників та працівників ЗМІ, яку очолює відома в Україні письменниця Світлана Єлісеєва (Травнева).

 

Також на конференції затвердили склад правління, ревізійної комісії та обрали делегатів на Всеукраїнський з’їзд НСЖУ.

Сергій Томіленко розповів про досягнення спілки на всеукраїнському рівні. Зокрема в царині відстоювання зменшення тарифів від Укрпошти та прав редакцій у процесі роздержавлення. Пан Сергій пообіцяв всіляку юридичну підтримку журналістам.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up