Вибори: хто пройшов до районної ради

Вибори: хто пройшов до районної ради
  • Оприлюднили імена депутатів Хмільницької районної ради.
  • Хто з козятинчан представлятиме інтереси громади у новій раді і хто ще серед обранців?

Нагадаємо, Козятинщина тепер входить до Хмільницького району. Тож на цих виборах ми обирали депутатів уже не до Козятинської, а до Хмільницької районної ради.

На сайті Центральної виборчої комісії поки що оприлюднили лише протоколи ТВК, проте інформація про депутатів відсутня. Натомість на сайті Хмільницької районної ради вже з’явився список нових обранців ради восьмого скликання. Тут буде 42 депутати. Найбільше представників «Української стратегії Гройсмана» — 16. «Батьківщина», «Європейська солідарність» і «За майбутнє» отримали по 5 місць у раді. По чотири представники буде від «Опозиційної платформи — за життя» та «Слуги народу». Ще три мандати у «Радикальної партії».

По округу № 3, до якого входить Козятинська громада, пройшло три депутати. Двоє з них — представники «Української стратегії Гройсмана». Це:

Відео дня
  • Микола Шутов, пенсіонер
  • Сергій Міклуха, фінансовий директор управляючої компанії «Грант».

Ще один депутат від «Європейської солідарності»Павло Пойда, тимчасово безробітний.

Ще п’ятеро козятинчан отримали місце у раді за єдиними партійними списками. Усі вони представлятимуть різні політичні сили:

  • Геннадій Садовий, начальник Козятинського відділу оподаткування Головного управління ДПС у Вінницькій області («Опозиційна платформа — за життя»)
  • Ніла Марченко, заступник директора школи № 1 («Європейська солідарність»)
  • Ігор П’явка, підприємець («Слуга народу»)
  • Аліна Тимощук, завідувач сектору надання адміністративних послуг та державної реєстрації Козятинської РДА («Українська стратегія Гройсмана»)
  • Олександр Кравчук, головний лікар Козятинської ЦРЛ («За майбутнє»).

Тож у Хмільницькій районній раді восьмого скликання буде вісім козятинчан.

По округу № 4, до якого входить Самгородоцька, Глухівецька і Махнівська громади, пройшли лише два депутати. Обидва — представники «Української стратегії Гройсмана»:

  • Павло Паламарчук, директор Самгородоцької спецшколи-інтернат
  • Наталія Безнощук, директор Глуховецького дитячого садочка.

Тож із 42 обранців лише 10 депутатів із Козятинщини. Решта — мешканці Калинівщини, Хмільниччини, а також Вінниці та Київської області.

Зауважимо, що список обранців може змінитися, тому що деякі з них одночасно пройшли до кількох рад. Наприклад, Павло Пойда отримав мандат і у районній, і в обласній раді. Якщо він вирішить стати депутатом обласної ради, його місце у райраді займе інший кандидат від «Європейської солідарності».

Читайте також:

Рада 8.0: Аналізуємо новий депутатський корпус

Хто буде представляти Козятинщину в депутатському корпусі Вінницької облради

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up