Вибори: Повний перелік кандидатів на міського голову станом на 30 вересня

Вибори: Повний перелік кандидатів на міського голову станом на 30 вересня
  • За інформацією територіальної виборчої комісії, станом на середу, 30 вересня маємо дев’ять зареєстрованих кандидатів на посаду міського голови Козятина.
  • Розповідаємо, хто це.

На виборах, які відбудуться 25 жовтня, обиратимемо нового міського голову. Свої кандидатури подало десятеро козятинчан, проте поки що зареєстрували лише дев’ятьох. Десятий кандидат, чинний очільник міста Олександр Пузир поки не зареєстрований. Чекають на рішення суду. Детальніше про те, чому Олександру Пузирю відмовили у реєстрації, ви можете почитати тут.

Цьогоріч сімох кандидатів висувають політичні партії, двоє йдуть на вибори самовисуванцями. Це Геннадій Ткачук та Валерій Сєчко.

Відео дня

Геннадій Ткачук, 49 років. Правоохоронець. Довгий час працював у Козятинському відділку поліції, протягом 2013-2017 років був його очільником. Нині працює заступником начальника Управління злочинів та протидії торгівлею людьми Головного управління нацполіції у Вінницькій області. Крім того, керує футбольною командою “Моноліт”. Йде на вибори самовисуванцем.Участі у двох попередніх виборчих перегонах у 2015 і 2010 роках не брав. 

Валерій Сєчко, 54 роки. Пенсіонер. Працював у Козятинському міськрайонному суді протягом 22 років. Спершу був суддею, потім заступником голови. Останні 6 років очолював суд. У серпні цього року пішов у відставку. Йде на вибори самовисуванцем. Участі у виборчих перегонах 2015 року не брав.

Серед претендентів на пост міського голови, яких висунули партії, лише троє жінок. Це Людмила Куликівська, Тетяна Єрмолаєва, та Ірина Колесник. Також за право очолити Козятинську ОТГ боротимуться Василь Джаман, Вадим Рожук, Сергій Матвіюк та Віктор Слободянюк. Про них ми вже розповідали. Якщо ви пропустили цю тему, читайте:

Територіальна виборча комісія зареєструвала кандидатів на голову Козятинської ОТГ

Читайте також:

Зміни у партійних списках: ТВК зареєструвала Олександра Пузиря

Опитування

Чи плануєте ви йти на вибори?

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Місцевий

    а де можна ознайомитись з офіційними програмами цих кандидатів та кандидаток?

    Іван reply Місцевий

    У всіх та програма однакова - за все хороше проти всього поганого, у нас люди таке люблять
  • Тетяна

    Пузир О.Д. виграв суд.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up