Відомі вінничани підтримують команду «Українська стратегія Гройсмана» (Політична реклама)

Відомі вінничани підтримують команду «Українська стратегія Гройсмана» (Політична реклама)
Валерій Сиверчук

Уже 21 липня відбудуться дострокові вибори до Верховної Ради України. Кого підтримують відомі вінничани на цих виборах?!

Валерій Сиверчук, учасник АТО, волонтер, ресторатор:

– Я – вінничанин, і бачу, як змінилося наше місто в кращий бік з тих пір, як Володимир Гройсман разом зі своєю вінницькою командою розпочали зміни у Вінниці. Сьогодні я бачу, як ця політика впроваджується на рівні держави, і мені це подобається. Гройсман зумів об’єднати навколо себе професіоналів, які зараз впроваджують якісні зміни в країні. Я багато їжджу по країні автомобілем, і раніше, коли темніло, потрібно було шукати готель, аби заночувати. Адже можна було «влетіти» машиною в ями, а ремонт коштував чималих грошей. Зараз я спокійно їжджу на Київ, Одесу, Львів – у нас будують нові, якісні дороги. З боку влади у Вінниці немає тиску на підприємців, для мене, як представника середнього бізнесу, це також важливо. Хоча я згоден, що і бізнес має бути соціально-відповідальним по відношенню до громади.

Я бачу, як Володимир Гройсман поступово робить на рівні країни ті зміни, які колись робив у Вінниці. Тому я підтримую «Українську стратегію Гройсмана»,адже хочу, щоб Україна розвивалася і покращувалася якість життя нашого народу.

Людмила Нецкіна

Людмила Нецкіна, голова правління ГО «Гармонія»:

– Для мене Володимир Гройсман – це людина, завдяки якій у Вінниці люди з інвалідністю можуть почувати себе повноцінними членами територіальної громади. Свого часу у тісній співпраці із головою правління ГО «Гармонія» Раїсою Панасюк вони уже втілювали ідеї, які в багатьох містах України нині тільки починають реалізовуватися. А ми йдемо далі у наших ініціативах, уже в тісній співпраці з командою міського голови Сергія Моргунова. 

У 2016 році у Вінниці відкрився оновлений Центр реабілітації «Гармонія» - це один із найкращих центрів в Україні. До нас приїжджають переймати досвід з інших міст. Коли Раїса Панасюк працювала Урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю, то ми почали розробляти програми на державному рівні для таких людей як ми. Уже 24 громади отримали автобуси із підйомниками, які необхідні для людей з інвалідністю. І ця програма продовжується й у цьому році. Саме в Уряді Гройсмана було прийнято ряд важливих соціальних програм, спрямованих на те, щоб люди з інвалідністю могли комфортно жити в соціумі. Я переконана, що «Українська стратегія Гройсмана» - це команда, яка вміє приймати рішення і нести за них відповідальність.

Сергій Малачков

Сергій Малачков, директор центру зору «Оптимал»:

– Володимир Гройсман – один із небагатьох політиків, якого можна назвати не теоретиком, а практиком. Це молода, відкрита і дієва людина, яка зробила себе сама.

Коли він став мером Вінниці, місто змінилося докорінно. Як підприємець, я відчув ці зміни на собі. У нашому місті розпочав роботу Прозорий офіс, який полегшив роботу підприємцям. Багато змін відбулося у житлово-комунальній сфері – у нас відновлюють комунікації, ремонтують дахи, утеплюють будинки. Саме при його керівництві містом у Вінниці почали відновлювати дороги. І сьогодні вони у нас одні з найкращих в державі – мені є з чим порівнювати, оскільки я часто їжджу по Україні. Володимир Борисович має чітку програму для підтримки малого та середнього бізнесу – як представнику цієї сфери мені це важливо.

Уряд Гройсмана розпочав реформу медицини. І як для медика – мені важливо, щоб у Верховній Раді була політична сила, яка представлятиме інтереси зокрема і лікарів. Володимир Гройсман  – це людина, яка пройшла шлях від мера до Прем’єр-міністра. І щоб він знову очолив Уряд, ми повинні допомогти його команді «Українська стратегія Гройсмана» зайти у новий склад Верховної Ради. Саме тому я однозначно голосуватиму за цю політичну силу.

Андрій Піжевський

Андрій Піжевський, засновник та власник креативного простору «Артинов»:

– А кого ж ще підтримувати, як не Володимира Гройсмана та його партію «Українська стратегія»? Він та його команда – це молоді, перспективні та досвідчені фахівці. Я звик довіряти людям, які конкретними справами показують свою роботу. Мені подобається, як змінилася Вінниця, такі зміни мають відбутися по всій країні.

В мене не викликають довіри ті політики, хто лише говорить, але нічого не робить. А команда Гройсмана – це люди, які вже впроваджують зміни у нашій державі. Його Уряду вдалося запровадити ряд важливих реформ, і мені важливо, щоб вони продовжилися. Як на мене, то однією з найуспішніших є реформа освіти. Міністр освіти Лілія Гриневич почала змінювати українську школу, і я хочу побачити ці зміни у старшій школі, професійно-технічних закладах та університетах.

Дуже успішною для громад стала реформа децентралізації – міста і містечка почали набагато швидше розвиватись, з’являється навіть певна конкуренція між ними. І, як на мене, це добре! Тому я підтримую земляка і команду «Української стратегії Гройсмана», бо всі ці започатковані реформи потрібно зберегти і продовжити.

Таїса Славінська

Таїса Славінська, головна режисерка Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.К.Садовського:

– Володимир Борисович – людина, за яку необхідно голосувати! Він був блискучим мером! Банальне, провінційне містечко він перетворив на освітлену, чисту, з прекрасними дорогами і транспортом, яскраву столицю Поділля. Нам заздрять багато міст України. Зараз у тренді вислів – нове, молоде обличчя. Але нове і молоде – це не  завжди розум, успіх і якість. А Володимир Гройсман, займаючи посади Голови Верховної Ради та Прем’єр-міністра України, - довів, що він не тільки молода людина, а вже багато знає, вміє, і головне – виконує обіцяне. Всіма своїми здобутками і успіхами він показує, що він досвідчений практик.

Хтось каже: «дороги погані»…. Ми їздимо на гастролі –  Полтава, Харків, Дніпро… у містах – дороги жах! Але це проблеми мерів міст. А державні міжобласні та загальнонаціональні дороги будуються гарно і якісно. Не скрізь все зроблено, але робота йде. Для вічно незадоволених скажу: десятки років дороги тільки розбивали, а тепер за 3-4 роки хочете, щоб все відбудувати? Так не буває, дайте час, і головне – не заважайте. 

Володимир Борисович завжди допомагав театру вирішувати будь-які питання. Хоч кошти на все не так просто було найти. Він не популіст. Він каже так, як складаються обставини, що можна і треба зробити, щоб подолати перешкоди. Зараз перед нами великий виклик. Свою землю треба вміти захищати! Я вірю, що Володимир Гройсман, прийшовши до Парламенту зі своєю партією, відверне Україну від того провалля, куди нас усіх тягнуть. Зробить державу сильною, по-справжньому незалежною, і з якою змушені будуть спілкуватися на рівних!  

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up