Баскетболісти на висоті

Баскетболісти на висоті

Минулого четверга у Вінниці відбувся фінал обласного етапу чемпіонату України з баскетболу.

Проходили ці змагання за формулою 3х3. У залі обласного центру спорткомплексу “Баско” зібралися вісім команд-переможців та призери зональних турнірів. У цей день команди-учасники визначали чемпіона області серед дитячих команд. Наше місто представляла команда школи №1 ім. Т. Г. Шевченка. Виступали за неї Артем Гончарук, Єгор Боровський, Володимир Петрик та Юрій Камінний.

Козятинські снайпери баскетбольної корзини почергово розібралися з командою Шаргородського району: 21:4.

Далі під прес козятинців потрапила команда Літина: 14:4. І лише в заключній грі з гоподарями змагань (баскетболістами з Вінниці) наша команда відчула опір суперника. У цій грі спостерігався більш атлетичний баскетбол, ніж дитячий. На майданчику точилась боротьба з частими порушеннями правил. Велика кількість фолів призводила до вилучення гравців. Був випадок не спортивної поведінки на майданчику. Та й в тій зустрічі наша команда переграла свого суперника з рахунком 14:7 і виборола право бути учасником фінальної стадії змагань.

Відео дня

У кінці травня до столиці України з’їдуться переможці обласних змагань і чемпіони областей. Будуть визначати кращу шкільну команду України з баскетболу. Тож побажаємо нашим спортсменам успіхів у Києві під час ігор у фіналі.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up