Блискуча перемога монолітівців

Блискуча перемога монолітівців

Зустрілися гравці нашого міста з гостями з Ладижина - спортсенами ФК “Авангард”


 

Минулої суботи 14 жовтня Козятинський ФК “Моноліт” проводив виїздний матч на кубок області в місті Хмільнику. Гра у відповідь відбудеться на стадіоні “Локомотив” 28 жовтня. Щоб пройти далі по сходинках кубка, нашим землякам потрібно перемагати свого суперника з різницею в два м’ячі. Як складеться повторна зустріч, покаже час. Футбол це спорт і в кубку слабких суперників не буває. Якщо гонитва за кубок тільки розпочала свою ходу, то в чемпіонаті області футбольні колективи перейшли екватор змагань.Тому прихильники футболу з великим інтересом чекали на відновлення чемпіонату після гри на кубок.

Відновився чемпіонат області в вищій лізі 21 жовтня. В цей день на полі Козятинського стадіону ”Локомотив” зустрілися гравці нашого міста з гостями з Ладижина - спортсенами ФК “Авангард”. Це була гра девятого туру. Козятинські футболісти перемогли з рахунком 3:1.

З самого початку зустрічі гравці “Моноліта” заволоділи ініціативою. Вони більшу частину ігрового часу  контролювали м’яч. При його втраті, господарі вдало перекривали вільні зони. За декілька передач м’яча команді суперника, монолітівці повертали його під свій контроль знову.

Відео дня

В середині першого тайму одна із атак козятинської команди завершилась взяттям воріт. Це Андрій Хрищенюк головою перекинув м’яч через стража воріт “Авангарда”. Воротар енергетиків вибіг на перехоплення м’яча, який летів в повітрі. Та нападник господарів був швидшим за голкіпера гостей.

Так рахунок в зустрічі став 1:0.

За декілька хвилин Олексій Тверезенко рахунок подвоїв і команди пішли на перерву. Друга половина зустрічі почалась з епізоду, що не часто трапляється на футбольному полі. Футболісти з Ладижина пішли на перерву не в підтрибунне приміщення, а в свій автобус. Та з якоїсь причини на другу сорокап’ятихвилинку вчасно на футбольне поле не вийшли. Чи то команда захопилася аналізом гри першого тайму, чи не вірно встановили час продовження матчу.

Довелось арбітру зустрічі бігти до автобуса гостей. Але енергетики з Ладижина вже йшли на зелений газон стадіону ”Локомотив”.

Початок другого тайму проходив в рівній боротьбі і не був таким видовищним, як в першому таймі. Для підсилення гри, тренери обох команд вдалися до замін футболістів. І одна така заміна спрацювала. Максим Саврій забив гол в стилі бразильця Кака. М’яч, майже не відриваючись від газону, влетів в нижній кут воріт.

При рахунку 3:0 козятинці збавили обороти. І гості заграли сміливіше. Навіть забили гол у ворота “Моноліту”. Були близькі, щоб різниця в рахунку була мінімальною. І добре, що в команді гостей немає виконавців рівня Тверезенка, Загалевича, Хрищенюка Благодира. А то як знати, з яким рахунком могла закінчитись ця гра.

Від редакції: Вітаємо “Моноліт” з перемогою!!!   

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up