Чому спортивний Бог відвернувся від «Левів»?

Чому спортивний Бог відвернувся від «Левів»?

В суботу, 2 липня в місті Андрушівка, що на Житомирщині, проходила відкрита першість Житомирської області з футболу Fortuna-Cup 12/13 2022. В змаганнях взяли участь 10 команд з Житомирської та Вінницької областей, серед яких були 2-і команди з Козятина. Як проходили ігри 12 літніх та 13 літніх спортсменів — у нашій розповіді

Андрушівка зустріла маленьких футболістів як ранковою прохолодою, так і після обідньою 30 градусною спекою. Футбол це гра, яка за правилами футбольних асоціацій відбувається при любій погоді  Для дітей організатори турніру зробили виключення з правил і внесли корективи. Тайм тривав лише 20 хвилин і був один у матчі.

Після відкриття турніру жереб розділив команди учасниці на дві групи. Першу склали Полісся Житомир 13, “Полісся” Об’єднана команда “Леви” Козятин “Колос” Махнівка, “Фортуна” Андрушівка 12 та “Спортивний клуб” Бердичів. Другу групу, де грав  наш “Локомотив” склали команди “Полісся” 12 ДЮСШ Бердичів ФК  “Попільня” та “Фортуна”   Андрушівка 13.

На іграх в групі об’єднанні “Леви” з “Колосом” виграли всі чотири поєдинки і з першого місця вийшли до півфіналу. У півфіналі наша команда зустрілася з “ Поліссям” 12, які фінішували в своїй групі другими. По ходу гри “Леви” вели 2:0. Здавалось, що перемога нашої збірної вже в кишені. Та спрацьовує ще одне футбольне правило, що грати потрібно до фінального свистка арбітра. Атака суперника, не узгоджені дії воротаря та захисників і “Полісся” забиває один гол у відповідь. Окрилені успіхом житомиряни йдуть вперед і в кінцівці зустрічі порівнюють рахунок.  Як результат переможця матчу має визначити футбольна лотерея одинадцяти метрові удари з точки. Психологічно у післяматчевих пенальті перевагу мали полісяни. Вони витягли гру, в якій мали поступитися. Пенальті житомиряни пробили краще і вийшли до фіналу. 

Відео дня

В матчі за третє місце “Леви” зустрілися з “Поліссям” 13. З тим самим “Поліссям”, з яким зустрічалися в групі і перемогли з великим рахунком. В цій зустрічі гра була рівною і завершилась з рахунком 1:1. В післяматчевих пенальті удача знов відвернулася від “Левів”. Так буває у спорті —. команда, яка за організації гри має ознаки фаворита, фінішує лише на 4-у місці. 

«Це все досвід» — каже один із тренерів об’єднаних “Левів” Микола Бабюк після нагородження команд призами за зайняте місце. 

— Спортивний Бог і правда сьогодні відвернувся він нашої команди. Таким складом ми виступаємо зовсім недавно. Ми з Русланом Гуменюком знаємо, де були допущені помилки гравців. Знаємо над чим нам треба працювати. Наступної суботи ми в такому ж складі знов їдемо на турнір у Андрушівку. Це буде відкрита першість Фортуна куп 10. Надіємося, що виступимо значно краще і обійдемося без післяматчевих пенальті, хоча удари з точки також треба тренувати. Головне, що в Андрушівці була дружня атмосфера, яка сподобалась самим футболістам. Ми організаторам можемо лише подякувати за теплий прийом, — сказав на завершення нашої розмова досвідчений тренер Микола Бабюк .

Не повезло з результатом і нашому “Локомотиву” Вони фінішували у другій п’ятірці призової десятки.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up