Діти грають з натхненням, коли справедливе суддівство

Діти грають з натхненням, коли справедливе суддівство

Пройшов турнір малих футболістів

У селі Селище Тиврівського району пройшов футбольний турнір дев’ятирічних футболістів. У змаганнях взяли участь 8 команд Вінницької області. Це дитячі колективи міста Гнівань, села Строїнці Томашпільського району, Вінниці, Козятина та Вапнярки.

Наш край представляли вихованці Руслана Гуменюка ДЮФК “Леви”. Після проведених шести поєдинків вони привезли додому срібний кубок за 2-ге місце на турнірі та медалі такої ж вартісності металу.

Розташоване Селище на лівому березі річки Буг, недалеко від міста Гнівань. Цей край не обділений природою і господарськими руками. Відмінні стадіони навіть для спортсменів, яким ще немає й 10 років. Проходили ігри на стадіоні AVE-ARENA. А самому регіональному дитячому турніру дали назву "July Children's Cup -2018". Команди були розбиті на дві групи по чотири команди в кожній. У групі, де грали наші земляки, були представлені ще футболісти Томашпільського району, Вінниця-1 та господарі змагань, команда з Гнівані. Вони в двоколовому турнірі визначали переможців груп. Наколотивши у ворота суперників 30 м’ячів та пропустивши у власні — 2,  “Леви” стали переможцями групи. Тільки, на жаль, вони не стали переможцями всього турніру. Їх за різницею забитих та пропущених м’ячів випередила команда ФК “Юніор” з Вапнярки.

Відео дня

Але й друге місце, це успіх команди з Козятина. Бронзовим призером стали гравці “Темп 09” з Вінниці.  

За два змагальних дні діти мали змогу поринути в захоплюючий футбольний світ з усіма його принадами: азартом, бойовим духом, жаги до перемоги. У спілкуванні з “левами”, стало відомо, що їх в першу чергу вразило професійне суддівство на всіх матчах без винятку.

Організаторами спортивного свята виступила Спортивна рада м. Гнівань. А справедливе суддівство забезпечила Федерація футболу міста Вінниці.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up